19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Ušakovs un Ameriks sācis reklamēties radio un televīzijā (video)
Ušakovs un Ameriks sācis reklamēties radio un televīzijā (video)
Autors: Kate Namniece, BIZNESS.LV / 10. janvāris 2013, 12:47
Līdz ar pašvaldību vēlēšanu tuvošanos, partijas “Saskaņas centrs” (SC) un “Gods kalpot Rīgai” (GKR) kā pirmās sākušas politisko reklāmu pārraidīšanu radio un televīzijā.

Reklāmās Rīgas domes (RD) vadītājs Nils Ušakovs (SC) un viņa vietnieks Andris Ameriks stāsta par domes labajiem darbiem, kas paveikti kopš iepriekšējām pašvaldību vēlēšanām.  

Kā medijiem norādījis Ušakovs, viņš neizmantotu jēdzienu “reklāmas kampaņa”, skaidrojot, ka šobrīd radio un televīzijā paustais ir kā atskaite par to, kas padarīts, kopš Rīgas mēra krēslā nonācis Ušakovs.

Ušakovs un Ameriks radio un televīzijā stāstā gan par sociālo atbalstu, kas nodrošināts rīdziniekiem, slimnīcu uzturēšanu, ārvalstu tūristu piesaisti un citiem paveiktajiem darbiem un attīstības projektiem.

Politiskās reklāmas apmaksā SC un GKR, kuras iepriekš paziņoja, ka gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās startēs kā vienots bloks no viena saraksta, un reklāmu izdevumus abas partijas dala uz pusēm.

Ušakovs plašsaziņas līdzekļiem arī skaidrojis, ka atskaite par padarīto medijos turpināsies dažas nedēļas, bet mēnesi vai pusotru mēnesi pirms vēlēšanām sākšoties partiju priekšvēlēšanu kampaņa.






Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Andris Ameriks, Gods kalpot Rīgai, Nils Ušakovs, reklāma, Saskaņas centrs, video

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats