06. maijs, Pirmdiena
Vārda dienas: Didzis, Gaidis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » J.Endziņš: „Uzņēmēju Namu turpmāk sildīs bizness”
J.Endziņš: „Uzņēmēju Namu turpmāk sildīs bizness”
Autors: BNA / 5. oktobris 2012, 16:27
„Turpmāk tas būs bizness, kas sildīs uzņēmēju Namu, uzsvēra Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš, ievietojot vēstījuma kapsulā nākamajām uzņēmēju paaudzēm LTRK vadības parakstītu vēstuli, biedrības stratēģiju un struktūrkoku, š.g. 5.oktobra biznesa laikrakstus Dienas Bizness, Bizness & Baltija un žurnālu Kapitāls, kā arī Dienas Bizness izdoto grāmatu “20 gadus kopā ar Latvijas biznesu”.


„Ja 2012.gada 5.oktobra laikraksta Dienas Bizness numuru var uzskatīt par Latvijas uzņēmējdarbības vēstures melnrakstu, tad redakcijas veidotajā grāmatā atspoguļots tas milzu lēciens uzņēmējdarbības attīstībā, kas piedzīvots atjaunotās Latvijas valsts pirmajos 20 neatkarības gados. Vēstījumā nākotnes uzņēmējiem izdevniecības Dienas Bizness komanda izsaka pārliecību, ka neatkarīgi no medija formas, uzņēmējiem vienmēr būs nepieciešams ietekmīgs un uzticams partneris biznesam un personīgai izaugsmei,” nododot laikraksta vēstījumu uzsvēra Dienas Bizness galvenā redaktore Indra Lazdiņa.

Bizness & Baltija galvenais redaktors Aleksejs Ščerbakovs, uzrunājot LTRK padomi un valdi, novēlēja, lai bizness būtu tas, kas Namā saimnieko arī pēc nākamajiem 100 gadiem!

Žurnāla Kapitāls galvenais redaktors Agnis Buda: „Siltinot ikvienu namu, galvenais, kas nepieciešams, ir kapitāls – pievienojam uzņēmēju Nama restaurācijai arī to!”

Jau ziņots, ka LTRK vadība, nododot vēstījumu nākamajām uzņēmēju paaudzēm, šodien, 5.oktobrī uzņēmēju Nama renovācijas procesa ietvaros tā fasādē ievietoja kapsulu. Kapsula LTRK prezidenta Gundara Strautmaņa, LTRK valdes priekšsēdētāja Jāņa Endziņa, Dienas Bizness galvenās redaktores Indras Lazdiņas, Bizness & Baltija galvenā redaktora Alekseja Ščerbakova un žurnāla Kapitāls galvenā redaktora Agņa Budas rokām novietota uzņēmēju Nama dēļu apšuvuma centrālajā ornamentā, ēkas 1.stāvā.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: LTRK

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats