03. maijs, Piektdiena
Vārda dienas: Gints, Uvis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Atklās jauno Zemnieku diennakts tirgu
Atklās jauno Zemnieku diennakts tirgu
Autors: Apollo.lv / 15. augusts 2012, 12:07
Ceturtdien, 16. augustā, Rīgas Centrāltirgū tiks atklāts jaunais Zemnieku diennakts tirgus, portāls «Apollo» uzzināja Rīgas domē.


Zemnieku diennakts tirgus vajadzībām 1300 kvadrātmetru plašā teritorijā izbūvēti 27 jauni kioski-noliktavas, raksta Apollo.lv.

Salīdzinājumā ar līdzšinējām tirdzniecības vietām, kur iespējams tirgoties no plkst.19 līdz 8, paplašinātajā tirdzniecības teritorijā būs iespējama diennakts tirdzniecība, sniedzot lielākas iespējas rīdziniekiem un pilsētas viesiem iegādāties lauksaimnieku produkciju bez starpniekiem, kā arī lauksaimniekiem no dažādiem Latvijas novadiem piemērotā laikā piedāvāt savu produkciju gala patērētājiem.

Līdz šim «Nakts» tirgus darbojās Gaiziņa un Pūpolu ielā, bet pēc paplašināšanas  pircēji varēs iepirkties arī rūpniecības preču tirgus pārbūvētajā daļā Gaiziņa ielā 5, kas atvēlēta zemnieku diennakts tirgus vajadzībām.

Nakts tirgus savulaik bija izvietots Maskavas ielā 8. Taču to pārcēla, jo tika sākta Spīķeru kvartāla rekonstrukcija. Īstenojot šo ieceri, 2013. gada vasarā rīdziniekiem un pilsētas viesiem būs pieejams moderns kultūras un izklaides komplekss. Tiks labiekārtota Daugavas krastmala, īstenojot nākamo Daugavas promenādes attīstības posmu.

Kopumā Spīķeru kvartāla rekonstrukcijā paredzēts ieguldīt 4,9 miljonus latu. Pusi summas līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: centrāltirgus, diennakts tirgus, zemnieku tirgus

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats