30. aprīlis, Otrdiena
Vārda dienas: Liāna, Lilija
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Liepnieks iekūlies miljonu parādos
Liepnieks iekūlies miljonu parādos
Autors: IR.lv / 12. jūlijs 2012, 15:04
Portāla „Puaro.lv" vadītājs un bijušais Tautas partijas dibinātāja Andra Šķēles sabiedrisko attiecību kampaņu veidotājs Jurģis Liepnieks esot nonācis lielos mīnusos - „par vairākiem miljoniem" eiro, varbūt pat latu. To žurnālam „Ir" teica Liepnieks.


Lai arī kopš šā gada sākuma Liepnieks vada uzņēmēja Bislana Abdulmuslimova uzņēmumu koncerna „AB Holding" padomi, intervijā „Ir" stāsta, ka viņš esot „tipisks latviešu idiots", kurš esot aizrāvies ar nekustamo īpašumu darījumiem, kam sekojušas neveiksmes. „Principā es neizslēdzu iespēju, ka man nāksies pasludināt maksātnespēju visai drīz," saka Liepnieks.

Tomēr viņš nevēlas ne atklāt savu saistību lielumu, ne aizdevēju vārdus, ne arī tos darījumus, kuri Liepniekam nesuši zaudējumus. Viņš vienīgi apliecina, ka ņēmis kredītus, kuri pēc „Parex" bankas sadalīšanas atrodas „slikto kredītu" portfelī, ko tagad apsaimnieko banka „Reverta".

Liepnieks žurnālam atzīst arī, ka nodarbojies ar akciju tirdzniecību, kas gan neesot bijis finansiāli nozīmīgi.

Uz jautājumu par pērn izveidotā portāla „Puaro.lv" finansējumu, Liepnieks nevēlas atklāt ne naudas devēju projektam, ne naudas daudzumu, tikai teic, ka tie neesot saistīti ar politiku. Arī portāla oficiālais īpašnieks „Freedomlab" saskaņā ar „Lursoft" datiem nav iesniedzis gada pārskatu, tāpēc finansējums paliek miglā tīts.

Toties izmaiņas gada sākumā notikušas portāla īpašnieku struktūrā - „Freedomlab" iepriekš pilnībā piederēja Liepnieka dzīvesbiedrei Ilzei Elizabetei Dzerkalei, bet kopš marta beigām puse daļu pieder Abdulmuslimova dzīvesbiedrei Rozai Džamaldajevai.

Vairāk par „polittehnologiem" Liepnieku, Titavu un Rajevski lasiet žurnālā „Ir".


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Jurģis Liepnieks, parādi, Puaro

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats