27. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Raimonda, Raina, Tāle
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Žurnāla eksperiments atklāj narkotiku tirgošanu pašvaldības policijas un ministra degungalā
Žurnāla eksperiments atklāj narkotiku tirgošanu pašvaldības policijas un ministra degungalā
Autors: Apollo.lv / 21. jūnijs 2012, 18:49
Nelegālo vielu tirdzniecība notiek pat pašvaldības policijas un iekšlietu ministra Riharda Kozlovska (RP) degungalā, atklājis žurnāla «Ir» eksperiments.


«Ir» žurnāliste Kauguros, Nometņu ielā 2a, kas vienlaikus kalpo kā pašvaldības sociālā māja un darbavieta Jūrmalas pašvaldības policijas inspektoram, eksperimenta laikā lūkoja pēc marihuānas jeb «zālītes».

Netālu pie ēkas sastaptie vīrieši par žurnālistes nodomu «zālīti» pirkt šajā ēkā nebija izbrīnīti un pat izlīdzēja kārotās mantas sadabūšanā, raksta Apollo.lv.

Eksperimenta laikā žurnāls ieplānoja arī kontrolpirkumu vēl vienā «točkā» Kauguros - tā atrodas pārsimts metru no iekšlietu ministra Riharda Kozlovska mājām.

Pēc vietējo stāstītā, narkotikas Nometņu ielā 2a nopērkamas jau aptuveni piecus gadus, savukārt kāpu «točkā» Kaugurciema ielā - aptuveni 20 gadus.

Uzzinot par «Ir» eksperimenta rezultātiem, ministrs Kozlovskis paudis pārsteigumu. Viņš uz darbu dodas agri un vēlu atgriežas, tāpēc par blakus notiekošo nav zinājis. Arī par narkotiku tirgošanu Nometņu ielā 2a ministrs pirmo reizi uzzina no žurnāla «Ir».

«Protams, man ar nožēlu jāatzīst - ja tiešām tas apstiprināsies un visi fakti būs patiesi, ka tas notiek tajā pašā mājā, [kur atrodas pašvaldības policista iecirknis], tad tas ir nepiedodami. Jautājums - kā policija to varēja nepamanīt,» saka ministrs.

Ministrs gan solījis, ka šis gadījums ar publikāciju nepastāsies un tas nopietni tiks izvērtēts.

Savukārt Pašvaldības policijas inspektors Jaroslavs Dzenis žurnālam «Ir» atzina, ka viņam tiešām ir darba telpas šajā ēkā Nometņu ielā, kur viņš reizi nedēļā pieņemot apmeklētājus un arī par narkotiku tirgošanu stāvu zemāk viņš neoficiāli zinājis.

Viņš norādījis, ka nevar iejaukties Valsts policijas darbā, jo oficiāli neviens ar iesniegumu nav vērsies. Viņš pats Valsts policijā nav vērsies, taču neoficiāli par to ir runājis.

Tikmēr Valsts policijas mājaslapā turpmāk varēs ziņot par nelegālā alkohola, cigarešu un narkotiku tirdzniecības vietām. Kā trešdien informēja Iekšlietu ministrijas pārstāve Gunta Skrebele, pakalpojuma mērķis ir veicināt Valsts policijas un sabiedrības sadarbību nelegālā alkohola, cigarešu un narkotiku tirdzniecības vietu apkarošanā, nodrošinot operatīvu un publiski pieejamu informācijas apmaiņu.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Kauguri, policija, Rihards Kozlovskis, zālīte

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats