03. maijs, Piektdiena
Vārda dienas: Gints, Uvis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Global Finance: SEB banka ir labākā valūtas maiņas pakalpojuma sniedzēja Latvijā 2011. gadā
Global Finance: SEB banka ir labākā valūtas maiņas pakalpojuma sniedzēja Latvijā 2011. gadā
Autors: BNA / 25. janvāris 2012, 12:13
Starptautiskais biznesa un finanšu izdevums Global Finance ir nosaucis 2011. gada apbalvojuma „Pasaules labākie valūtas maiņas pakalpojuma sniedzēji” ieguvējus pasaules, reģionālajā un valstu kategorijās. SEB banka ir ieguvusi augstāko novērtējumu kā labākais valūtas pakalpojuma sniedzējs Latvijā.


Prestižo apbalvojumu ieguvušas arī citas SEB grupas bankas. SEB grupa ieguvusi titulu kā „Labākais valūtas maiņas pakalpojuma sniedzējs Ziemeļvalstīs 2011. gadā”, kā arī SEB pārstāvniecības Lietuvā, Norvēģijā un Zviedrijā ieguvušas titulus valstu kategorijā.

SEB bankas prezidents Ainārs Ozols: „Vienmēr cenšamies klientiem nodrošināt labākos un efektīvākos risinājumus. Atkārtoti iegūtais apbalvojums SEB bankai kā labākajai valūtas maiņas pakalpojuma sniedzējai Latvijā norāda uz mūsu neatlaidīgo darbu un spēju konstanti pilnveidoties un attīstīties.”

Global Finance uzsver, ka piešķirot apbalvojumu, izdevums ir identificējis tieši tās bankas, kurām, lai veiktu maiņas operācijas un citas transakcijasm, īpaši uzticas starptautiski uzņēmumi. Uzvarētāji tika noteikti, izvērtējot finanšu institūciju veikto darījumu apjomus, tirgus daļas, klientu apkalpošanas kvalitāti, kompetenci darboties starptautiski, pakalpojumu cenu konkurētspēju un inovatīvas tehnoloģijas.

Šis ir jau otrais Global Finance apbalvojums SEB bankai šogad. Pirms mēneša SEB banka ieguva augstāko novērtējumu kā labākā banka tirdzniecības finansēšanā Latvijā.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Ainārs Ozols, Global Finance, SEB, valūtas maiņa

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats