26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » airBaltic lidos arī uz Domodedovas lidostu Maskavā
airBaltic lidos arī uz Domodedovas lidostu Maskavā
Autors: www.apollo.lv / 6. oktobris 2010, 17:52
Ziemas sezonā Latvijas nacionālā aviokompānija «airBaltic» papildus jau esošajiem reisiem uz Šeremetjevas starptautisko lidostu Maskavā uzsāks lidojumus no Rīgas uz Domodedovas starptautisko lidostu Maskavā.

Papildinātais lidojumu maršruts nodrošinās ērtus tranzīta savienojumus caur Ziemeļu tranzītmezglu Rīgā uz un no 80 galamērķiem Ziemeļeiropā, Rietumeiropā un Tuvajos Austrumos, raksta Apollo.lv

«Pēc «airBaltic» jaunā maršruta atvēršanas maršrutā Rīga-Maskava lidojumi notiks līdz pat sešām reizēm dienā,» - tā «airBaltic» komercdirektors Tero Taskila.

No 2.decembra «airBaltic» veiks lidojumus no Rīgas uz Maskavas Domodedovo lidostu trīs reizes nedēļā – otrdienās, ceturtdienās un piektdienās. Aviokompānija lidojumus veiks ar «Boeing 737» lidmašīnu, un tie ilgs aptuveni vienu stundu un četrdesmit minūtes.

Vienvirziena biļešu cena būs no 54 latiem, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com.

«airBaltic» pasažieru skaits Krievijas maršrutos šī gada pirmajā pusgadā pieaudzis par 70%, salīdzinot ar to pašu periodu pērn. «airBaltic» Krievijā apkalpo Maskavu, Sanktpēterburgu, Arhangeļsku un Kaļiņingradu.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: aptaujas

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats