02. maijs, Ceturtdiena
Vārda dienas: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Sākuma lapa » Ziņas pasaulē » Parīzes dienvidos šorīt atkal notikusi apšaude; smagi ievainoti divi policisti
Parīzes dienvidos šorīt atkal notikusi apšaude; smagi ievainoti divi policisti
Autors: BNA.LV / 8. janvāris 2015, 11:53
Ārvalstu medijii ziņo, ka Parīzes dienvidu pusē šorīt atkal notikusi apšaude- smagi ievainots viens policists.


Apšaude norisinājusies posmā, kad Parīzes policija aktīvi rīkojusi reidus, lai notvertu 7. janvārī notikušā terora rīkotājus, kurā dzīvības zaudēja 12 cilvēki.

Divas personas, bruņojušās ar automātiskajiem ieročiem, 8. janvāra rītā sākušas šaut uz diviem policistiem, starp kuriem viena bija sieviete. Mediji ziņo, ka uzbrukums noticis pēc tam, kad policijas automašīna cieta satiksmes negadījumā. Abi policisti nogādāti slimnīcā, sieviete-policiste pašlaik smagi cīnās par savu dzīvību.

Viena no vainīgajām persona tika nekavējoties apcietināta, savukārt otru drošības iestādēm neizdevās notvert. Policija izplatīja brīdinājumu, ka pa Parīzi pārvietojās bīstams un bruņots vīrietis, tādēļ virs pilsētas lido policijas helikopters, lai uzbrucēju notvertu.

Varas iestādes gan ziņo, ka notvertais šāvējs neatbilst meklēšanā izsludinātajiem brāļiem, kuri tiek turēti aizdomās par uzbrukumu “Charlie Hebdo” redakcijai.

Notikušā aculiecinieki stāsta, ka izskanējuši vismaz pieci šāvieni, pēc kuriem divi policisti ievainoti gulējuši uz zemes.

Pašlai notiek izmeklēšana, vai notikušais incidents ir saistīts ar vakar, 7. janvārī, notikušo traģēdiju franču satīras žurnāla telpās.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Parīze

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats