21. maijs, Otrdiena
Vārda dienas: Ernestīne, Ingmārs
Sākuma lapa » Ziņas pasaulē » SAS stiprina savas pozīcijas Somijā
SAS stiprina savas pozīcijas Somijā
Autors: BNA / 19. oktobris 2012, 15:55
No 1. novembra SAS pārņems atbildību par komercdarbību Somijā. Tas notiek saskaņā ar SAS „4Excellence” stratēģiju un stiprina SAS pozīcijas Somijas tirgū. Iepriekš to darīja Somijas meitasuzņēmums Blue1, kas tagad saglabās galveno funkciju - nodrošināt operatīvus lidojumus, lai apmierinātu SAS maršrutu tīkla vajadzības.


“Somija ir mūsu ceturtais Skandināvijas tirgus un kopš gada sākuma esam pārstrukturizējuši maršrutu tīklu Somijā. Tagad nodrošinām lidojumus bez pārsēšanās starp vairākiem reģioniem Somijā un Skandināvijā – tas ir kā papildinājums SAS un Star Aliance pasaules maršrutu tīklam. Tagad izmantojam SAS zīmolu, lai parādītu sava piedāvājuma priekšrocības un klientu ieguvumus arī Somijas tirgū,” stāsta Katrīna Luhāra (Katrin Luhaäär), SAS Scandinavian Airlines vadītāja Igaunijā un Latvijā.

“Tikmēr Blue1 fokusēsies uz savas darbības stiprajām pusēm un turpinās apkalpot pašreizējos maršrutus SAS uzdevumā. Mūsu punktualitātes rādītāji ir labākie Eiropā, turpināsim fokusēties uz aizvien augstākas klases servisa sniegšanu pasažieriem,” uzsver Janne Hattula, Blue1 izpilddirektors.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: SAS „4Excellence”, Somija

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats