27. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Raimonda, Raina, Tāle
Sākuma lapa » Sabiedrība » Kredītu apvienošana – kas tas ir un kādos brīžos to apsvērt?
Kredītu apvienošana – kas tas ir un kādos brīžos to apsvērt?
Autors: Publicitātes materiāls / 26. marts 2021, 15:03
Kredītu apvienošana kļūst arvien pieprasītāka, jo lielā dažā gadījumu tā ļauj ietaupīt uz procentu maksājumiem. Kredītu salīdzināšanas platforma “Sortter” ikvienam palīdzēs atrast izdevīgākos kredītu nosacījumus, balstoties uz ievadītajiem datiem par vēlamo summu un atmaksas termiņu, kā arī atrast savu partneri kredītu apvienošanai. Tādā veidā iespējams izvēlēties tieši to kredītdevēju, kurš jums liksies vispiemērotākais.

Kredītu apvienošana ir aizdevums, kas izsniegts ar mērķi segt visus iepriekšējos kredītus, tos apvienojot vienā. Visbiežāk cilvēki izvēlas šādu soli, lai samazinātu ikmēneša kredītmaksājumus un procentu likmes, kā arī aizmirstu par atmaksas termiņiem. Izvēloties apvienot kredītus, jaunais aizdevējs sedz visus jūsu iepriekšējos aizdevumus un ar jums vienojas par jaunā kredīta atmaksas noteikumiem. Plašāk par kredītu apvienošanu iespējams izlasīt “Sortter” rakstā “Kredītu apvienošana

Kredītu apvienošanas priekšrocības:

    • Ietaupīti finanšu līdzekļi;
    • Ietaupīts laiks;
    • Samazināti procentu maksājumi;
    • Vienots atmaksas datums;
    • Iespēja ātrāk nokārtot savas kredītsaistības.

Pirms izšķirties par kredītu apvienošanu, ir jāveic visai rūpīga iepriekšējo aizdevumu nosacījumu izpēte.

Šajos līgumos var būt paredzēti dažādi šķēršļi nosacījumu maiņai, piemēram, soda nauda par esošo kredītu atmaksu pirms termiņa vai prasība samaksāt procentus par visu aizdevumam paredzēto termiņu, pat, ja aizdevums tiek atdots ātrāk. Tāpēc rūpīgi jārēķina, vai kopējie izdevumi, izmantojot refinansēšanu, patiešām būs mazāki. Ieteicams pievērst uzmanību gan aizdevumu procentu likmēm, gan kopējai atmaksas summai visos aizdevumos.

 “Sortter” darbības princips ir ļoti vienkāršs – ievadot nepieciešamo summu un vēlamo atmaksas termiņu, mājaslapa parādīs potenciālos aizdevējus, kas būtu gatavi veikt kredītu apvienošanu.





Diskusija par rakstu (1)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats