05. maijs,
Vārda dienas: Ģederts, Ģirts
Sākuma lapa » Sabiedrība » A.Matīss apsekos būvdarbus uz Siguldas šosejas
A.Matīss apsekos būvdarbus uz Siguldas šosejas
Autors: NRA.lv / 13. maijs 2015, 11:28
Ceturtdien, 14. maijā plkst. 12.30 satiksmes ministrs Anrijs Matīss, VAS Latvijas Valsts ceļi valdes priekšsēdētājs Jānis Lange, kā arī citi uzņēmuma pārstāvji apsekos būvdarbus Siguldas šosejā (A2) un tiksies ar būvnieku pārstāvjiem.


Pašreiz uz Siguldas šosejas posmā no pagrieziena uz Langstiņiem līdz pārvadam pār dzelzceļu Garkalnē jeb 15,4.-25,5. km ar Kohēzijas fonda līdzfinansējumu notiek aktīvi būvdarbi, kas sākušies šopavasar pēc Lieldienām un ilgs līdz nākamai vasarai. To ietvaros paredzēta abu brauktuvju vecā asfalta seguma reciklēšana, šķembu pamata pastiprināšana un jauna trīs kārtu asfalta seguma ieklāšana. Tiks rekonstruēts arī sapārotais ceļu pārvads pār dzelzceļu un reģionālā autoceļa Garkalne–Alauksts (P3) pārvads pār Vidzemes šoseju Garkalnē, kā arī atjaunots gājēju tunelis aiz Langstiņu pagrieziena. Šos būvdarbus veic SIA Binders.

Remontdarbu projektu 2014. gada pavasarī izstrādāja SIA BRD projekts, rudenī tika izsludināta iepirkuma procedūra, bet decembrī – noslēgts būvdarbu līgums, raksta NRA.lv




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Anrijs Matīss, Jānis Lange, Latvijas Valsts ceļi

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats