17. maijs, Piektdiena
Vārda dienas: Dailis, Herberts, Umberts
Sākuma lapa » Sabiedrība » Pārbaudes tiek veiktas ne tikai uz autoceļiem bet arī asfaltbetona rūpnīcās
Pārbaudes tiek veiktas ne tikai uz autoceļiem bet arī asfaltbetona rūpnīcās
Autors: NRA.lv / 8. augusts 2014, 15:17
Šogad va/s Latvijas Valsts ceļi ir veikuši jau vairāk nekā 4600 autoceļu būvdarbu kvalitātes testus, no tiem pēdējās nedēļas laikā vien – gandrīz 800, kā arī dažādus mērījumus 166 km valsts autoceļu, bet kopš gada sākuma – 1386 km autoceļu. Kvalitātes prasību neatbilstību gadījumā būvnieku pienākums ir par saviem līdzekļiem veikt būvdarbos labojumus.


Šonedēļ noslēgts līgums par tilta pār Ventu atjaunošanu Kuldīgas apvedceļā un deformācijas šuvju remontu Rīgas HES tiltam. Kā arī par seguma atjaunošanas darbiem Ventspils šosejā (A10) posmā pirms Ugāles (136.-146. km) un reģionālajā autoceļā Kandava–Saldus (P109) pirms Saldus (48.-52. km).

Būtiski satiksmes ierobežojumi no sestdienas pēcpusdienas līdz svētdienas rītam būs Siguldā sakarā ar sarīkojumu Dabas koncertzāle. Tā ietvaros no sestdienas 9. augusta plkst. 16:00 līdz svētdienas 10. augusta plkst. 5:00 satiksmei tiks pilnībā slēgts autoceļš Inciems–Sigulda–Ķegums (P8) posmā no Turaidas muzejrezervāta līdz Cēsu un Raiņa ielu krustojumam Siguldā, tajā skaitā tilts pār Gauju. Iespējamais apbraukšanas maršruts – caur Murjāņiem (A3) un Raganu (P7).

Svētdien 10. augustā satiksmes ierobežojumi paredzēti arī Mārupes novadā, kur norisināsies Skrituļslidošanas maratons. Dienas laikā īslaicīgi tiks ierobežota satiksme uz lidostas Rīga pievedceļa līdz viaduktam ar Ventspils šoseju (A10), kā arī K. Ulmaņa gatvē posmā no viadukta līdz Upesgrīvas ielai Rīgas centra virzienā. Sarīkojuma laikā periodiski tiks sašaurināta brauktuve un satiksmi regulēs Valsts policija.

Savukārt Cēsu apkaimē svētdien 10. augustā norisināsies Latvijas kalnu divriteņu maratona posma sacensības. To ietvaros plkst.11:00-17:00 būs īslaicīgi satiksmes ierobežojumi sacensību trasē, kas ved pa apkārtnes lauku ceļiem. Arī tur satiksmi regulēs Valsts policija.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Latvijas Valsts ceļi

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats