26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Sabiedrība » Salu tilta renovāciju sāks ar divu vidējo braukšanas joslu atjaunošanu
Salu tilta renovāciju sāks ar divu vidējo braukšanas joslu atjaunošanu
Autors: Apollo.lv / 17. jūnijs 2014, 17:50
Pirmdien uzņēmums «Industries Group» noslēdzis līgumu ar Rīgas domi par Salu tilta renovāciju. Tādejādi uzņēmums jau drīzumā uzsāks remontdarbus, kuri tikšot organizēti tā, lai radītu pēc iespējas mazākus satiksmes ierobežojumus.

Tilta renovācija tiks sākta ar divu vidējo braukšanas joslu atjaunošanu, malējās joslas atstājot atvērtas satiksmei, portālam «Apollo» pavēstīja uzņēmumā.

«Šis viennozīmīgi ir šā brīža nozīmīgākais infrastruktūras attīstības projekts Rīgā, ko ar atbildību esam gatavi sākt īstenot. Tā kā Salu tilts kopš tā atklāšanas 1976.gadā nav būtiski atjaunots, tilta renovācijas tehniskais projekts paredz kompleksu darba apjomu, tostarp, tilta brauktuvju demontāžu un atjaunošanu un gājēju un velosipēdistu ietvju tilta apakšējā līmenī sakārtošanu,» norāda AS «LNK Industries» valdes loceklis Jevgenijs Locovs.

Vērienīgais renovācijas projekts paredz lielā un mazā tilta pār Daugavu brauktuvju demontāžu, esošo barjeru, tekņu, ietvju un margu demontāžu, hidroizolācijas un asfalta segas atjaunošanu, kā arī tilta apakšējā līmenī esošās gājēju un velosipēdistu zonas sakārtošanu un citus darbus.

Salu tilts pār Daugavu un Mazo Daugavu Rīgā tika būvēts no 1968. līdz 1976.gadam. Salu tiltu veido vairākas būves, tostarp divi lielie tilti un divi mazie tilti, septiņas estakādes un divi gājēju un velosipēdistu tuneļi.

Paredzēts, ka projekts tiks pabeigts 17 mēnešu laikā.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Industries Group, Rīgas Dome, Salu tilts

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats