03. maijs, Piektdiena
Vārda dienas: Gints, Uvis
Sākuma lapa » Sabiedrība » Bondars: Uz papīra Latvijā viss ir pilnīgā kārtībā
Bondars: Uz papīra Latvijā viss ir pilnīgā kārtībā
Autors: Apollo.lv / 9. jūnijs 2014, 18:07
Partijas «Reģionu Alianse» premjera amata kandidāts Mārtiņš Bondars velta asus vārdus pie varas esošajiem politiskajiem spēkiem, norādot, ka «uz papīra mūsu valstī viss ir pilnīgā kārtībā», taču tas tā neesot.


Bondars sarunā LNT raidījumā «900 sekundes» pirmdienas rītā norādīja, ka viņa pārstāvētais politiskais spēks, ja tiks ievēlēts Saeimā rudenī gaidāmajās vēlēšanās, strādās tautas interesēs, nevis šaurām cilvēku grupām, raksta Apollo.lv.

Uz papīra Latvijā viss ir pilnīgākā kārtībā, taču tā nav. Ja uzskatām par normālu praksi to, kā personas nonāk amatos, tad viss ir kārtībā. Ja vēlamies mainīt situāciju, tad ir vajadzīgs alternatīvs piedāvājums, kādu «Reģionu apvienība» piedāvās, sarunā uzsvēra Bondars.

Bondars norādīja, ka Latvijā ir vairākas pamatproblēmas, kuras nepieciešams steidzami risināt. «Latvijā šobrīd iedzīvotāji aizbrauc vairāk, nekā atbrauc. Piedzimst mazāk, nekā mirst. Uzticība valsts varai ir ļoti zema,» sacīja viņš.

Politiķis norādīja, ka jārisina jautājums par darba vietām, būtiski jāuzlabo izglītības kvalitāte un jāmaina veselības aprūpe.  

«Ko mēs darīsim? Panāksim, ka Ministru kabinets strādā tiem cilvēkiem, kas [politiķus] ievēlējuši, nevis šauru interešu grupām,» sacīja Bondars.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Mārtiņš Bondars, Reģionu Alianse

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats