26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Sabiedrība » Grigule nepauž skaidru atbalstu Valda Dombrovska iecelšanai eirokomisāra amatā
Grigule nepauž skaidru atbalstu Valda Dombrovska iecelšanai eirokomisāra amatā
Autors: BNA.LV / 9. jūnijs 2014, 12:58
Iveta Grigule, kas Eiropas Parlamentā ievēlētā no Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) nav izteikusi skaidru atbalstu Valda Dombrovska iecelšanai eirokomisāra amatā.


Šorīt Grigule viesojās Latvijas Radio un uz jautājumu par atbalstu Dombrovskim,atbildēja, ka situācija neesot vienkārša. Arī Eiropas Savienībā politiķi esot dzirdējuši par ne visai skaidro Dombrovska ģimenes biznesa pārkreditēšanu, tāpēc Grigule paredz smagu iztaujāšanu Dombrovskim.

Tika skarts arī jautājums par to, kas ziedojis Grigules vēlēšanas kampaņai. Grigule gan pati nespēja precīzi nosaukt ziedotājus, taču piebilda, ka visus ZZS ziedotājus varot redzēt Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja mājaslapā.

Uz jautājumu, vai arī bijušais baņķieris Valērijs Kargins ir ziedojis līdzekļus Grigules kampaņā, politiķe atbildēja, ka Karginu nepazīstot. Taču politiķe norādīja, ka viņai esot bijušas tikšanās ar uzņēmējiem Jūliju Krūmiņu un Valdi Kalnozolu, kā arī partijas biedriem no Jūrmalas, Jelgavas, Mārupes, Limbažiem, Madonas.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Iveta Grigule, Valdis Dombrovskis

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats