07. maijs, Otrdiena
Vārda dienas: Henriete, Henrijs, Jete
Sākuma lapa » Sabiedrība » Uz nenoteiktu laiku slēgts Veselības centrs 11
Uz nenoteiktu laiku slēgts Veselības centrs 11
Autors: NRA.lv / 9. jūnijs 2014, 12:02
Uz nenoteiktu laiku slēgta SIA “Veselības centrs 11” ēka Mednieku ielā 7, pacientus aicina izvēlēties citas tuvākās ambulatorās veselības aprūpes iestādes.


Ņemot vērā bažas par nekustamā īpašuma tehnisko stāvokli un apmeklētāju drošību, no šodienas uz nenoteiktu laiku slēgta ēka Mednieku ielā 7, kurā līdz šim bez nomas līguma darbojies SIA “Veselības centrs 11”. Veicot objekta vizuālo apsekošanu, atklāts, ka atsevišķas telpas ēkā atrodas ļoti sliktā tehniskā stāvoklī - fiksēti būtiski bojājumi būvkonstrukcijās un starpstāvu pārsegumos ēkas augšējos stāvos, tāpat daļā telpu konstatēti neapmierinoši sanitārie apstākļi (brants, sēnīšu baktērijas), kam par cēloni varētu būt paaugstināts mitrums, slikta hidroizolācija, iespējams neprofesionāla ēkas apsaimniekošana un komunikāciju šahtas, kas pastāvīgi atrodas ūdenī.

"Šobrīd nevaram garantēt, ka ēka ir droša apmeklētājiem, tāpēc pieņemts lēmums to slēgt. Papildus tiks veiktas visas nepieciešamās pārbaudes, lai pārliecinātos par objekta kopējo tehnisko stāvokli un būvkonstrukciju noturību” , uzsver SIA “Rīgas nami” valdes loceklis Ervīns Straupe.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Veselības centrs 11

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats