27. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Raimonda, Raina, Tāle
Sākuma lapa » Sabiedrība » Grigule izsūta personīgi adresētas vēstules nepazīstamiem cilvēkiem (video)
Grigule izsūta personīgi adresētas vēstules nepazīstamiem cilvēkiem (video)
Autors: Apollo.lv / 30. janvāris 2014, 13:33
Saeimas deputāte Iveta Grigule (ZZS) izsūtījusi personīgas adresētas vēstules nepazīstamiem cilvēkiem. Politiķe gan šādu savu rīcību nesaista ar plāniem startēt Eiropas Parlamenta vēlēšanās.

Vienu no Grigules vēstulēm pagājušā gada nogalē saņēmusi jūrmalniece Ņina Žuželo. Tajā bijis Jaungada apsveikums, ko parakstījusi Grigule, vēsta Latvijas Televīzija (LTV).

Interesanti, ka Grigule pērn gada nogalē nosūtījusi 800 jaungada apsveikumus, daudzus no tiem – tieši vientuļiem pensionāriem, raksta Apollo.lv.  

Grigule LTV raidījumam «Panorāma» skaidroja, ka cilvēkus, kam sūtīt personīgus apsveikumus, viņai ieteikuši Zemnieku savienības Jūrmalas nodaļas biedri. Viņa arī apgalvo, ka apsveikumus nesūtīja tāpēc, ka cer uz šo cilvēku balsīm gaidāmajās vēlēšanās. «Bet es taču to nedaru tāpēc! Es to daru tāpēc, ka tas ir jauki, patīkami, pārsteidzoši!» pauda Grigule.

Datu valsts inspekcijas direktore Signe Plūmiņa, iepazīstoties ar šo vēstuli, secina - vienīgā iespēja saņemt šādu vēstuli ir, ja cilvēks pats ir devis savus datus.

Jūrmalniece gan apgalvo, ka ziņas par sevi sargā un savus personas datus neatstāj, kur pagadās. Arī uzziņu dienestu mājas lapā viņas adrese nav atrodama, un vēstules viņai raksta tikai pazīstami cilvēki.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: apsveikums, Iveta Grigule, Ņina Žuželo, video, ZZS

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats