27. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Raimonda, Raina, Tāle
Sākuma lapa » Sabiedrība » Ķīlis plāno atkāpties no amata
Ķīlis plāno atkāpties no amata
Autors: Zane Grodiņa/ BIZNESS.LV / 29. aprīlis 2013, 15:12
Izglītības un zinātnes ministrs Roberts Ķīlis, kuru pēdējā laikā nomocījušas dažādas veselības problēmas, gatavs atkāpties no ieņemamā amata, ja tiks nodrošināta viņa uzsākto izglītības reformu pēctecība, pirmdien pēc Reformu partijas frakcijas un valdes sēdes žurnālistiem pavēstīja Ķīļa padomnieks Reinis Tukišs.


Pēc Reformu partijas Saeimas frakcijas vadītāja vietnieka Edmunda Dimitera teiktā, partija kā Ķīļa aizstājēju šajā amatā atbalsta frakcijas priekšsēdētāju Vjačeslavu Dombrovski.

Paredzēts, ka jautajums par Ķīļa demisiju un iespējamo Reformu partijas frakcijas jauno vadītāju vēl lems koalīcijā un frakcijā.

Dombrovskis iepriekš bija norādījis, ka pēc ārstu norādījumu izvērtēšanas, partijas iekšienē tiks pieņemts kopīgs lēmums, vai Ķīlis var turpināt pildīt ministra pienākumus. 

Viņš gan arī uzsvēra, ka nekādi aicinājumi Ķīlim, kurš nav partijas biedrs, netiks izteikti, un viss būs atkarīgs no paša ministra veselības stāvokļa.

Pats Ķīlis veselības stāvokļa dēļ gan pirmdien notikušajā Reformu partijas frakcijas un valdes sēdē klātienē nebija ieradies, tomēr bija plānojis sazināties ar Reformu partijas biedriem telefoniski.

Ķīlis izglītības un zinātnes ministra amatā stājās 2011.gada 25.oktobrī.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: izglītības ministrs, izglītības un zinātnes ministrs, ministrs, Reformu partija, Roberts Ķīlis, Vjačeslavs Dombrovskis

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats