26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Sabiedrība » Lapsa: Ja 1918.gadā šeit būtu pilns ar dombrovskiem, nekādas Latvijas nebūtu
Lapsa: Ja 1918.gadā šeit būtu pilns ar dombrovskiem, nekādas Latvijas nebūtu
Autors: Apollo.lv / 5. marts 2013, 12:54
«Ja 15.,16.,17. un 18.gadā tagadējā Latvijas teritorija būtu pilna ar dombrovskiem, tad nekādas Latvijas tagad nebūtu,» ir pārliecināts žurnālists Lato Lapsa.


Intervijā žurnālā «Playboy» Lapsa asi izsakās par pašmāju vadošo politiķu tendencei vilcināties ar nozīmīgiem lēmumiem un pazemīgi pakļauties starptautisku institūciju un ekspertu padomiem.

«Nu, nav jau runa par vienu Dombrovski. Ir runa par to sugu, ko pārstāv visi šie dombrovski, āboltiņas, zaķi, kampari, štokenbergi, andrbērziņi un pārējie. Viņi ir vienoti kopējā nostādnē - lietas vajag izvērtēt, vajag konsultēties ar ekspertiem! Vajag septiņreiz nomērīt un cerēt, ka pa to laiku kāds cits būs izlēmis,» spriež Lapsa.

Vienlaikus žurnālists norāda, ka, iespējams, citā situācijā un pie citiem apstākļiem mūsu valstsvīri rīkotos pavisam savādāk.

«Bet mēs, protams, nekad nezinām visu pat par sevi. Nav jau izslēgts, ka varbūt tāds izmisis Dombrovskis, kuram nav ne hipotēkas, ne rindu māju biznesiņa, ne kā tamlīdzīga, izrādās ir pavisam cits Dombrovskis nekā tā grāmatvediskā, pelēcīgā, neizlēmīgā radība, ko mēs visi zinām. Un ka tāds izmisis Dombrovskis pirmais aizlēkšos pretī Bermontam ar kompāniju,» tā Lapsa.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Lato Lapsa, Playboy, Valdis Dombrovskis

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats