02. maijs, Ceturtdiena
Vārda dienas: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Sākuma lapa » Sabiedrība » Pauls sarūgtināts, ka viņa vārdu visur ierauj
Pauls sarūgtināts, ka viņa vārdu visur ierauj
Autors: Apollo.lv / 30. novembris 2012, 16:54
Komponists Raimonds Pauls pauž sarūgtinājumu par to, ka vienmēr tiek locīts viņa vārds un viņš visur tiek ierauts.


Intervijā laikrakstam «Diena» Pauls, vaicāts par noguldījumiem krahu piedzīvojušajā «Latvijas Krājbankā», sacīja: «Redziet, tur vismaz piecsimt cilvēkiem ir nozagta nauda. Pašvaldībām. Bet locīts tiek galvenokārt mans vārds. Lielā mērā tas viss gāžas uz mani. Pie tā mēģinu pierast jau divdesmit gadus.»

Komponists norādīja, ka viņa vārds vienmēr tiek ierauts visur, kur vien iespējams, lai viņu diskreditētu. Viņš pieļauj, ka iemesls meklējams viņa pozitīvajā attieksmē pret Krieviju vai arī tajā, ka viņš savulaik bija parlamentā.

«Bet es to, ejot pa ielu, jūtu katru dienu. Un varu dzirdēt gan līdzjūtību no tantiņām, gan ņirgāšanos – pat teātra uzvedumos. Vai to visu man kāds kompensēs? Nekad. Nerunājot par to, ka saprotu, ka man neatdos to, kas man ir nozagts. Aizvien vairāk nāk gaismā visas netīrās lietas, kas ir saistītas ar to. Dabīgi, ka tur ir iepīta valdība. Un ne tikai valdība. Visi, kas tur ir riņķī apkārt, kas no tās bankas izzaga pēdējo, ko varēja izzagt, un turpina visu to darīt,» sacīja Pauls.

Viņš necer noguldīto naudu dabūt atpakaļ un paironizē: «Tie cilvēki, kas ir vainīgi, kā sodu saņem amatu Latvijas Bankā. Arī bijusī Finanšu un kapitāla tirgus komisijas priekšniece Krūmane tagad strādā Latvijas Bankā. Varbūt Latvijas Bankas vadītājam nevajadzēja tik daudz nodarboties ar monētu kalšanu, cik uzņemties atbildību par to, kas notiek Latvijas banku sistēmā? Tomēr varu teikt, ka cerību man nav nekādu.»

Vaicāts, kāpēc tad viņš tiesājas, Pauls atzina, ka tādēļ, lai publiski panāktu savu taisnību.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Latvijas Krājbanka, Raimonds Pauls

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats