03. maijs, Piektdiena
Vārda dienas: Gints, Uvis
Sākuma lapa » Sabiedrība » Avīze: Egle turpina ārstēties, bet izbauda arī vasaru
Avīze: Egle turpina ārstēties, bet izbauda arī vasaru
Autors: Apollo.lv / 11. jūlijs 2012, 15:38
Valsts prezidenta padomniece Elīna Egle, ar kuru Valsts prezidents Andris Bērziņš vienojās pārtraukt darba attiecības jau jūnija sākumā, joprojām ārstējas, taču vienlaikus saglabā arī līdzšinējo darba vietu.


Egle sarunā ar laikrakstu «Diena» atzinusi, ka patlaban turpina ārstēt muguru – tagad jāiziet fizioterapijas kurss, kas beigsies jūlija vidū, kad arī kļūšot skaidrs, vai ārstēšanās jāturpina.

«Slimības lapu» var izmantot pat sešus mēnešus, taču Egle apgalvo, ka viņai nav vēlēšanās vilcināt laiku – piemēram, uz bezmaksas tomogrāfijas izmeklējumiem bijis jāgaida divi mēneši, bet viņa izmantojusi maksas medicīnas pakalpojumus, vēstī «Diena».

Pēc Līgo svētkiem internetā parādījās fotogrāfija, kurā Egle bija redzama ar ziedu vainadziņu galvā draugu lokā pie ugunskura. Egle apstiprina, ka Jāņu vakarā patiešām neesot palikusi mājās, jo viņai neesot gultas režīms. Ar šādu muguras kaiti grūtāk pat esot sēdēt, nekā staigāt, kas pat ir vēlams, avīzei stāstīja Egle.

Valsts prezidenta preses sekretāre Līga Krapāne norāda, ka Valsts prezidenta kanceleja neplāno šajā situācijā iejaukties, jo – ja cilvēkam ir darba nespējas lapa un ir nepieciešama nopietna ārstēšanās, tad tā ir ārsta kompetence.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Elīna Egle

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats