26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Sabiedrība » Atceļ vairākus braukšanas ātruma ierobežojumus uz Rīgas tiltiem
Atceļ vairākus braukšanas ātruma ierobežojumus uz Rīgas tiltiem
Autors: Apollo.lv / 10. februāris 2012, 17:51
Sakarā ar vidējās diennakts gaisa temperatūras paaugstināšanos piektdien tiek atcelti vairāki braukšanas ātruma ierobežojumi uz Rīgas tiltiem un to pievadiem, nolemts operatīvajā sanāksmē pie domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētāja Vadima Baraņņika.


Kā informē Rīgas domē, uz visiem tiltiem maksimālais atļautais braukšanas ātrums joprojām saglabāsies 50 kilometri stundā (km/h), savukārt šobrīd uz tiltiem un to pieejām noteiktais ātruma ierobežojums līdz 30 km/h tiks atcelts.

Pagaidām tiks atstātas brīdinājuma zīmes par slidenu brauktuvi. Savukārt visi ierobežojumi tiks atcelti, kad stabili paaugstināsies vidējā gaisa temperatūra, informē domē.

«Pasākumi satiksmes drošībai tiek plānoti, nosakot maksimālo braukšanas ātrumu. Pie pašreizējām svārstīgajām temperatūrām tiltu un to pievadu brauktuvju stāvoklis vēl neatļauj palielināt pārvietošanās ātrumu līdz daudziem autovadītājiem ierastajiem 70 kilometriem stundā,» saka Baraņņiks.

Jau ziņots, ka Baraņņiks uzdeva Satiksmes departamentam sniegt priekšlikumus par iespējām uz tiltiem izvietot elektroniskus informatīvus tablo, kas laicīgi brīdinātu autovadītājus par konkrētā brīža situāciju uz brauktuvēm, raksta Apollo.lv.

Šobrīd informācija ir apkopota un, iespējams, jau šajā mēnesī to vērtēs Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejā.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Rīgas Dome, Vadims Baraņņiks

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats