28. aprīlis,
Vārda dienas: Gundega, Terēze
Sākuma lapa » Sabiedrība » Urbanovičs: Saeimā ir kara stāvoklis, tomēr pa seju neviens vēl nesit
Urbanovičs: Saeimā ir kara stāvoklis, tomēr pa seju neviens vēl nesit
Autors: Apollo.lv / 24. janvāris 2012, 16:40
Kompromisu meklēšana ir vienīgais iespējamais ceļš, pa kuru būtu jāiet Latvijai. Politiķiem būtu jāpanāk vienošanās Saeimas kuluāros, nevis jārunā tikai no tribīnes, taču šādu kuluāru Latvijas parlamentā vispār nav, un Saeimā pašlaik valda kara stāvoklis.


To intervijā radio «Baltkom 93,9» atzina «Saskaņas centra» (SC) Saeimas frakcijas vadītājs Jānis Urbanovičs, raksta Apollo.lv.

«Kuluāru mūsu parlamentā praktiski nav. Pretrunīgos strīdu brīžos kuluāriem parlamentā ir jābūt - politiķiem jārunā ne tikai no tribīnes, bet arī kuluāros - pīpētavās, kafejnīcās.Tas nāktu par labu gan pašiem politiķiem, gan viņu vēlētājiem. Šodien Latvijas parlamentā ir gandrīz kara stāvoklis. Vieni, medījot savus vēlētājus, izsauc karot citu [politisko spēku] vēlētājus, kurus uzskata par sliktākiem. Vismaz tā viņi domā. Tas kaut kad beigsies - varbūt pēc 19.februāra referenduma, varbūt 17.martā, varbūt kādā citā datumā. Taču tajā pat laikā esmu pārliecināts, ka vienīgā iespēja tiem, kas te palikuši dzīvot, ir likt spēkus kopā un vienam otru cienīt un palīdzēt. Tad ir cerība, ka kaut kas mainīsies. Pretējā gadījumā cilvēki turpinās aizbraukt un šeit paliks tikai politiķi, pārdevēji un policisti,» teica Urbanovičs.

Urbanovičs pavēstīja, ka Saeimā mēdzot būt gadījumi, kad politiķi viens otru nesveicinot. Tā esot jaunās Saeimas raksturīga iezīme, kur savstarpējiem saasinājumiem un nepatikai ir pat fizisks veidols. «Pagaidām pa seju nevienu nesit, taču es neizslēdzu šādu perspektīvu,» tā Urbanovičs.


Diskusija par rakstu (0) , Jānis Urbanovičs

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats