27. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Raimonda, Raina, Tāle
Sākuma lapa » Sabiedrība » Zatlers taisnojas par SC aicināšanu valdībā un gaidāmo valdības krišanu
Zatlers taisnojas par SC aicināšanu valdībā un gaidāmo valdības krišanu
Autors: Apollo.lv / 23. janvāris 2012, 11:13
Zatlera reformu partijas (ZRP) līderis Valdis Zatlers atzīst, ka ideja pēc vēlēšanām aicināt valdībā arī apvienību «Saskaņas centrs» bijusi savlaicīga, taču īslaicīga.


Sarunā Latvijas Radio pirmdienas rītā Zatlers skaidroja, ka laikā, kad tika veidota valdība, optimālākais variants bija to izveidot no trīs lielākajiem Saeimā iekļuvušajiem politiskajiem spēkiem, raksta Apollo.lv.

«Diemžēl šī ideja bija īslaicīga, taču tā bija savlaicīga. Ko jūs gribat sagaidīt, kad viņiem [SC Saeimā būs] 40% [balsu]. Vēlēšanas ir tas brīdis, kad jārunā ar visiem. Nevar kādu vienkārši nostumt malā, » norādīja Zatlers.

Arī runājot par savulaik publicēto ierakstu, kurā Zatlers partijas sanāksmē prognozē, ka pašreizējā valdība kritīs pavasarī, politiķis skaidro, ka tas noticis laikā, kad valdība nebija nemaz izveidot, turklāt sarunā teiktais ir izrauts no konteksta. «Tas, kurš slepeni veica šo ierakstu, gribēja izcelt tieši šo sarunas brīdi,» teica Zatlers.

Kā ziņots, pēc vēlēšanām tieši ZRP aicināja valdībā SC. Toreiz Zatlers teica, ka tikai «ar tankiem» ZRP mainīs savu lēmumu.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Saskaņas Centrs, Valdis Zatlers

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats