06. maijs, Pirmdiena
Vārda dienas: Didzis, Gaidis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Tirdzniecības centrā Domina otrdien iebrukuši griesti (papildināts)
Tirdzniecības centrā Domina otrdien iebrukuši griesti (papildināts)
Autors: Apollo.lv / 21. maijs 2014, 10:49
Rīgā laika apstākļu dēļ otrdienas vakarā iebrukuši iekaramie griesti tirdzniecības centrā «Domina», vēstī portāls «tvnet.lv», atsaucoties uz aculiecinieku pausto.

«Tur sāka līt ūdens un tad sāka krist iekaramie griesti, tad profili un tad kaut kādi betona gabali,» vēstījusi kāda aculieciniece.

Viņa arīdzan norādīja, ka krītošie priekšmeti nav bijuši mazi.

«Apollo» trešdienas rītā sazinājās ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāvi Viktoriju Šembeli, kura atklāja, ka dienests no tirdzniecības centra «Domina» nav saņēmis izsaukumu un līdz ar to arī nav bijis notikuma vietā.

Kā zināms, otrdien daudzviet Latvijā plosījies pamatīgs negaiss.

Tirdzniecības centra Domina Shopping komentāru par stiprā lietus izraisītajiem bojājumiem tirdzniecības centrā sniedz t/c Domina Shopping tehniskais vadītājs Kaspars Riters:

"Vakardien tirdzniecības centrā Domina Shopping stiprā lietus dēļ radās problēmas ar lietus notekūdeņu sistēmu. Tā rezultātā nelielā daļā ēkas samirka un nokrita dažas dekoratīvo iekaramo griestu plāksnes (60x60 cm izmērā). Starpgadījums notika pašā vakarā, kad tirdzniecības centrā nebija daudz cilvēku un neviens netika cietis. Šobrīd visi lietusgāžu radītie bojājumi ir novērsti un tirdzniecības centra darbība norit kā ierasts. Tāpat visus jautājumus, kas saistīti ar starpgadījuma cēloņiem, pašlaik aktīvi risinām ar atbildīgajām iestādēm.

Šīs situācijas galvenais cēlonis ir tas, ka Rīgas pilsētas kanalizācijas un lietus notekūdeņu sistēma spēcīgu lietusgāžu laikā nespēja akumulēt lielu ūdens apjomu un notekcaurules piepildījās ar ūdeni, veidojot palielinātu spiedienu caurulēs. Tā rezultātā izveidojās ūdens noplūdes un nelielā daļā ēkas samirka un nokrita dažas dekoratīvo iekaramo griestu plāksnes. Šobrīd visi lietusgāžu radītie bojājumi ir novērsti un tirdzniecības centra darbība norit kā ierasts.

Domina Shopping tehniskā komanda katru dienu apseko tirdzniecības centru, lai pārliecinātos par tā tehnisko stāvokli un drošību. Vispārējiem drošības jautājumiem 24 stundas diennaktī seko līdzi arī tirdzniecības centra apsardzes darbinieki."




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Domina, negaiss

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats