27. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Raimonda, Raina, Tāle
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Rīgā tiks izveidots moderns medicīnas centrs
Rīgā tiks izveidots moderns medicīnas centrs
Autors: NRA.lv / 12. februāris 2014, 17:45
Sociālo jautājumu komiteja otrdien, 11.februārī, akceptēja Rīgas domes lēmuma projektu par kapitālsabiedrības „Rīgas veselības centrs” dibināšanu.


Jaunajā kapitālsabiedrībā tiek juridiski apvienotas pašvaldības piederošās SIA „Bērnu veselības centrs „Ķengarags””, „Bolderājas poliklīnika”, „Iļģuciema poliklīnika”, „Primārās veselības aprūpes centrs „Ziepniekkalns””, „Torņakalna poliklīnika” un „Veselības centrs „Imanta””. Veselības aprūpes pakalpojumu sniegšana tiks nodrošināta visās iepriekšējās vietās, raksta NRA.lv.

Komitejas priekšsēdētāja Olga Veidiņa: „Novēršot pakalpojumu nepietiekamību vai dublēšanos, optimizējot speciālistu un medicīnisko iekārtu noslodzi, kā arī centralizējot administratīvās funkcijas, tai skaitā grāmatvedību, lietvedību, personāla atlasi un iepirkumus, varēs maksimāli efektīvi izlietot esošos resursus. Ietaupīsim arī ievērojamas naudas summas, kas tiks novirzītas pakalpojumu attīstībai,” sacīja O.Veidiņa. „Ieviešot vienotu darbības stratēģiju un operatīvo plānošanu, tai skaitā mārketinga un maksas pakalpojumu jomā, piesaistot investīcijas un uzlabojot sadarbību ar Nacionālo veselības dienestu un citiem partneriem, pastiprināsies arī kontrole pār kvalitātes standartu ievērošanu. Rīgā tiks izveidots vēl viens spēcīgs, moderns medicīnas centrs.” Viņa atzīmēja, ka reorganizācija notiek Sabiedrības veselības stratēģijas „Veselīgs rīdzinieks - veselā Rīgā” un koncepcijas „Veselības aprūpes pakalpojumu pieejamības nodrošināšanas Rīgas pilsētā” ietvaros.”

Jau ziņots, ka lēmumu par medicīnas iestāžu apvienošanu Rīgas dome pieņēma pagājušā gada 12. novembrī.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: medicīnas centrs, Olga Veidiņa, Rīgas veselības centrs

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats