07. maijs, Otrdiena
Vārda dienas: Henriete, Henrijs, Jete
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Latvijā ievieš vēl nebijušu televīzijas standartu
Latvijā ievieš vēl nebijušu televīzijas standartu
Autors: Apollo.lv / 10. februāris 2014, 17:53
Aicinot atteikties no pirātisko filmu lejupielādes, uzņēmums «Lattelecom» ievieš Latvijā vēl nebijušu televīzijas standartu. Turpmāk ikviens Interaktīvās TV skatītājs līdz ar pamata paku saņems ne vien ierastos televīzijas pakalpojumus, bet arī bezmaksas pieeju 60 pasaulē iecienītām filmām, multfilmām, koncertiem, televīzijas šoviem, kas ik mēnesi tiks atjaunoti, portālu «Apollo» informēja uzņēmuma pārstāve Lāsma Trofimova.


«Digitālajā laikmetā esam pieraduši visu saņemt uzreiz un bez maksas, bieži nemaz neiedomājoties, ka mūsu rīcība kādam nodara kaitējumu vai pat atrodas ārpus likumiskajām robežām. Pirmie TV pakalpojumu sniedzēju vidū mēs piedāvājam legālu iespēju bez maksas baudīt labākos kino darbus,» norāda «Lattelecom» televīzijas biznesa daļas direktore Inga Alika.

TV satura piedāvājumā ir gan 2013.gada Latvijas aktuālākā notikuma – Vispārējo latviešu Dziesmu un Deju svētku – koncertieraksti, gan multfilmas un filmas bērniem, dokumentālie raidījumi, filmas no komēdiju, spriedzes, romantikas, drāmas un fantastikas žanriem, 3D un HD filmas, kā arī emocionāli krāšņi mūzikas koncertieraksti.

Filmas būs pieejamas Interaktīvās televīzijas video nomā, sadaļā «Mēneša filmas», un katru mēnesi daļu filmu nomainīs jauns piedāvājums.

Uzņēmums «Lattelecom» televīzijas pakalpojumus piedāvā kopš 2007.gada, kad ienāca tirgū ar joprojām progresīvāko televīzijas pakalpojumu – Interaktīvo televīziju.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: filmas, Inga Alika, Lattelecom

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats