02. maijs, Ceturtdiena
Vārda dienas: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Rēzeknes uzņēmējs nogalināts ar vairākiem šāvieniem
Rēzeknes uzņēmējs nogalināts ar vairākiem šāvieniem
Autors: Apollo.lv / 3. februāris 2014, 13:27
Saistībā ar pagājušajā nedēļā notikušo uzņēmēja slepkavību policija joprojām sniedz skopu informāciju, vien atklājot, ka vīrietim konstatētais vairākas šautas brūces.

Latgales reģiona policijas pārvaldē portāls «Apollo» uzzināja, ka likumsargi informāciju par slepkavību saņēmuši ap plkst.19.15. Ziņots, ka Rēzeknē kādā privātmājā sašauts mājas īpašnieks, kurš notikuma vietā no gūtajām traumām miris.

Ierodoties notikuma vietā, policisti noskaidrojuši, ka bojā gājušais vīrietis ir 1965.gadā dzimis Rēzeknes uzņēmējs, kuram konstatētas šautas brūces.

Policijā norāda, ka nekavējoties tika uzsākts kriminālprocess un veiktas neatliekamās izmeklēšanas darbības.

Policija turpina izmeklēšanu un strādā pie versiju izvirzīšanas. Kriminālprocess uzsākts pēc Krimināllikuma 116.panta «Slepkavība».

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā aģentūrai LETA paskaidroja, ka notikuma vietā mediķi ieradušies trīs minūtes pēc izsaukuma saņemšanas un konstatējuši, ka sašautais vīrietis ir miris. Viņam bijušas šautas brūces krūšu kurvja un augšstilbu rajonā.

Pēc neoficiālas informācijas, varmāka nogalinājis uzņēmēju caur logu, sašaujot uz viņu ar apgrieztu medību bisi. Slepkavības brīdī mājās atradusies arī uzņēmēja sieva, bet meita īsi pirms notikušā bija izbraukusi.

«Apollo» jau ziņoja, ka pagājušajā piektdienā Rēzeknē nogalinātais vīrietis ir uzņēmuma SIA «Andris Auto» īpašnieks, uzņēmējs Andris Lucatnieks.

Rēzeknes mērs Aleksandrs Bartaševičs apliecinājis, ka nošauts ir uzņēmējs Lucatnieks, uzsverot, ka notikušais ir ārkārtas gadījums. Viņš gan atteicies izdarīt jebkādus secinājumus par to, kāpēc uzbrukts uzņēmējam.

Zināms, ka uzņēmējs nogalināts piektdienas vakarā.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Aleksandrs Bartaševičs, Andris Auto, Andris Lucatnieks, slepkavība

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats