26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Rīgas satiksme uzsāk attālinātu bezmaksas mēneša biļešu ielādi
Rīgas satiksme uzsāk attālinātu bezmaksas mēneša biļešu ielādi
Autors: NRA.lv / 29. janvāris 2014, 16:09
Saskaņā ar Rīgas domes lēmumu Rīgas satiksme no 29.janvāra uzsāk bezmaksas mēneša biļešu ielādi tiem Rīgas pašvaldības iedzīvotājiem, kuri savu dzīvesvietu Rīgas administratīvajā teritorijā ir deklarējuši laika posmā no 2013.gada 25.septembra līdz 2013.gada 31.decembrim.


Bezmaksas mēneša biļešu ielāde attiecīgo personu Rīdzinieka kartēs vai e talonos tiks veikta attālināti, un klienti šo pakalpojumu varēs izmantot no 2014.gada 1.februāra. Tādējādi klientam nekur papildus nebūs jādodas.

Ikviena persona, kurai tiks ielādēta bezmaksas mēneša biļete braucieniem Rīgas satiksmes autobusos, trolejbusos un tramvajos, saņems īsziņu vai e-pastu, kurā konkrētā persona tiks informēta par minētā produkta pieejamību. Bezmaksas mēneša biļetes būs pieejama aktivizēšanai no 1.februāra brīdī, kad klients Rīdzinieka karti vai e talonu reģistrēs sabiedriskajā transportā pie karšu lasītāja.

Gadījumā, ja klientam, kuram tiks ielādēta attālināti bezmaksas mēneša biļete, uz Rīdzinieka kartes vai e talona būs aktīva mēneša biļete visiem transporta veidiem, bezmaksas mēneša biļete sāks darboties tikai tajā brīdī, kad beigsies esošās mēneša biļetes darbība. Ja klients lieto brauciena biļetes, bezmaksas mēneša biļete savu darbību sāks pirmajā reģistrācijas brīdī pēc 1.februāra. Savukārt, ja klienta Rīdzinieka kartē vai e talonā būs aktīva mēneša biļete vienam transporta veidam vienam maršrutam, bezmaksas mēneša biļetes aktivizēšana notiks vai nu pēc attiecīgās mēneša biļetes darbības beigām vai arī brīdī, kad klients savu Rīdzinieka karti vai e talonu reģistrēs citā transporta līdzeklī vai maršrutā, tādēļ minētajiem klientam Rīgas satiksme iesaka pievērst īpašu uzmanību un jautājumu gadījumā doties uz Rīgas satiksmes klientu apkalpošanas centru.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Rīdzinieka karte, Rīgas dome

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats