02. maijs, Ceturtdiena
Vārda dienas: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » DNB bankomātos pieejams bezmaksas WiFi
DNB bankomātos pieejams bezmaksas WiFi
Autors: Anete Jansone, BIZNESS.LV / 30. septembris 2013, 9:54
Lai paplašinātu bezmaksas WiFi pieejamību, DNB banka un vadošais telekomunikāciju pakalpojumu sniedzējs Lattelecom vienojušies par bezvadu interneta punktu ierīkošanu bankomātos – vietās, kur apgrozās ievērojams cilvēku skaits, lai nodrošinātu papildu servisu un bezvadu interneta lietošanu viedierīcēs. No oktobra sākuma ar bezvadu interneta risinājumu būs aprīkoti gandrīz visi 160 DNB bankomāti Latvijā.


„Bankas aktīvi pāriet uz bezskaidras naudas norēķiniem, ko novērtē arvien vairāk Latvijas iedzīvotāju. Mums jāspēj pielāgoties un iet līdzi laikam. Bezmaksas WiFi punkti bankomātos ļaus ērti veikt interneta bankas operācijas un ieekonomēt laiku. Turklāt DNB bankomātu tīkls ir viens no lielākajiem Latvijā un izvietots vietās, kur tradicionāli ir liela cilvēku plūsma, – tirdzniecības centros, veikalos, pieturvietās, blakus kafejnīcām un citām publiskām vietām, kur cilvēki uzturas un lieto interneta saturu,” galvenos ieguvumus min Lattelecom Interneta un balss biznesa daļas direktors Edgars Strods.

Savukārt DNB bankas Klientu segmentu daļas vadītājs Normunds Rudzītis uzsver: „Lai sniegtu klientiem plašākas iespējas, līdz šim piedāvājām bezmaksas internetu mūsu klientiem visās DNB bankas filiālēs. Taču, ņemot vērā Latvijas iedzīvotāju interneta lietošanas paradumus, mēs spērām soli tālāk - bezmaksas internets būs pieejams teju pie visiem DNB bankas bankomātiem Rīgā un visā Latvijā. Interneta signāls raida 50-100 metru rādiusā, un bezmaksas interneta tīklam var pieslēgties ne tikai mūsu klienti, bet jebkurš konkrētās pilsētas iedzīvotājs vai viesis."

Pieslēgšanās internetam notiek, izvēloties tīklu „Lattelecom-free” un ieejot interneta pārlūka programmā. Par bezmaksas WiFi pieejamību bankomātā norādīs WiFi atpazīšanas zīmes.

Bezmaksas WiFi punkti ierīkoti vairāk nekā 2000 vietās visā Latvijā. Reaģējot uz lietotāju pieprasījumu, papildu bezmaksas WiFi punkti atklāti ne tikai pilsētu parkos, bet arī iekštelpās, tai skaitā bankās un bankomātos, mudinot iedzīvotājus aktīvi lietot WiFi bez maksas.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: DNB banka, Edgars Strods, Lattelecom, Normunds Rudzītis, WiFi

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats