03. maijs, Piektdiena
Vārda dienas: Gints, Uvis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Prasīs darba tiesisko attiecību izbeigšanu ar Rīgas brīvostas pārvaldnieku
Prasīs darba tiesisko attiecību izbeigšanu ar Rīgas brīvostas pārvaldnieku
Autors: Jānis Lācis / BIZNESS.LV / 15. marts 2013, 16:09
Valsts pārstāvji Rīgas brīvostā vienojušies aicināt brīvostas valdes priekšsēdētāju Andri Ameriku sasaukt ostas ārkārtas valdes sēdi, lai izskatītu jautājumu par darba tiesisko attiecību izbeigšanu ar ostas pārvaldnieku Leonīdu Loginovu, medijiem pavēstījusi Satiksmes ministrijas pārstāve Džineta Innusa.


Ostas ārkrtas valdes sēdi rosinās sasaukt pirmdien, 18.martā. 

Tāpat valsts pārstāvji valdes sēdes dienas kārtībā paredzējuši iekļaut arī jautājumu par Valsts kontroles revīzijas ziņojuma ieteikumu apstiprināšanu, ka arī aicinās veikt papildu darbības dienesta izmeklēšanas sākšanai, lai varētu izvērtēt Valsts kontroles ziņojumā norādītos faktus, un vērtētu ostas pārvaldes darbinieku atbilstību saistībā ar pieļautajiem pārkāpumiem, skaidroja Innusa.

Pēc ministrijas pārstāves teiktā, ja par Loginova atlaišanu un pārvaldes darba izvērtēšanu balsos tikai četri valsts pārstāvji, tad lēmums valdes sēdē netiks pieņemts, jo normatīvie akti nosaka, ka valdes sēdē ir jāpiedalās ne mazāk kā sešiem valdes un jābalso ne mazāk kā pieciem valdes locekļiem.

Valsts kontroles revīzijā iepriekš konstatējusi, ka laikā no 2009.gada līdz 2011.gadam Rīgas  brīvostā ir bijuši nelietderīgi un nelikumīgi tēriņi vairāk nekā 41 miljona latu apmērā.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Leonīds Loginovs, Rīgas brīvostas pārvalde

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats