07. maijs, Otrdiena
Vārda dienas: Henriete, Henrijs, Jete
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Rīgas pilsētbūvnieks piedāvā atlikto maksājumu par patērēto siltumu
Rīgas pilsētbūvnieks piedāvā atlikto maksājumu par patērēto siltumu
Autors: Apollo.lv / 5. marts 2013, 16:17
Pašvaldības SIA «Rīgas pilsētbūvnieks» pieņēmis lēmumu par atlikto maksājumu siltumenerģijai. Uzņēmuma apsaimniekoto māju iedzīvotāji varēs maksāt tikai pusi no piestādītā rēķina par patērēto siltumenerģiju par februāra un marta mēnesi. Atlikušos 50% procentus īrniekiem būs iespēja apmaksāt vasaras mēnešos, pēc apkures sezonas beigām, portālam «Apollo» pavēstīja uzņēmuma pārstāvis Ivo Kiršblats.


Īrniekiem ar pašvaldības uzņēmumu jānoslēdz vienošanās par to, ka martā, kad viņi saņems rēķinu par februāri, viņi apmaksās tikai pusi summas, bet otru pusi maksās jūnijā. Tas nozīmē, ka līdz apkures sezonas beigām pusi no martā patērētās siltumenerģijas maksas varēs maksāt jūlijā.

«Mūsu apsaimniekotajās mājās siltuma rēķini nebija tik dramatiski kā citur Rīgā, jo lielākoties mājas ir salīdzinoši jaunas un nosiltinātas. Tomēr jāņem vērā, ka daudzi īrnieki ir sociāli maznodrošināti ar zemiem ienākumiem. Šis ir loģisks solis no uzņēmuma puses,» skaidro SIA «Rīgas pilsētbūvnieks» valdes priekšsēdētājs Andrejs Požarnovs.

Tā dēvēto «izlīdzināto maksājumu» SIA «Rīgas pilsētbūvnieks» saviem īrniekiem piedāvās arī pirms nākamās apkures sezonas.

Pašvaldības uzņēmums Rīgā un Rīgas rajonā apsaimnieko 55 daudzdzīvokļu ēkas, kurās ir vairāk nekā 5000 dzīvokļi.

Kopējais iedzīvotāju parāds par siltumu un komunālajiem maksājumiem līdz šī gada 1.februārim ir vairāk nekā 314 tūkstoši latu.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Rīgas pilsētbūvnieks

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats