02. maijs, Ceturtdiena
Vārda dienas: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » ELVI atzīts par labāko veikalu tīklu Latvijā
ELVI atzīts par labāko veikalu tīklu Latvijā
Autors: Kate Namniece, BIZNESS.LV / 13. februāris 2013, 14:52
Šodien, 13.februārī, Latvijas Tirgotāju asociācijas 100 gadu jubilejas svinīgajā pasākumā, Latvijas nacionālais mazumtirgotājs ELVI saņēmis apbalvojumu kā Labākais veikalu tīkls 2012.gadā. Šis ir augstākais novērtējums LTA rīkotā konkursa Latvijas labākais tirgotājs nominācijā 2012.gada labākie tirdzniecības tīkli.


„Esam patiesi gandarīti par tik augstu vērtējumu no savu kolēģu - mazumtirgotāju un Latvijas Tirgotāju asociācijas ekspertu puses,” atzīst SIA „Pārtikas tirdzniecības apvienība”, kas ir ELVI franšīzes turētāja, komercdirektore Laila Vārtukapteine. „Ir patīkami, ja tiek novērtēts tas milzīgais darbs, enerģija un entuziasms, kas daudzu gadu garumā ieguldīti veidojot nacionālu tirdzniecības tīklu, kas atbalsta vietējos ražotājus, zemniekus un citus uzņēmējus Latvijā,” piebilst L.Vārtukapteine.

Konkursa Latvijas labākais tirgotājs ietvaros tā dalībnieki dažādās nominācijās tika analizēti un vērtēti pēc daudziem kritērijiem – biznesa izaugsmes, attieksmes pret sadarbības partneriem un pircējiem, biznesa ētikas aspektiem un radītajiem darba apstākļiem. Ikvienu nominantu apmeklēja īpaša komisija, kura uz vietas izvērtēja paveikto, intervēja uzņēmuma vadību un darbiniekus, kā arī apkopoja atsauksmes no pircējiem.

LTA rīkotajā konkursā, nominācijā Labākais veikals 2012.gadā, piedalījās arī vairāki atsevišķi ELVI veikali dažādās Latvijas pilsētās, kas ieguvuši augstas atzinības un novērtējumu par darbu, attieksmi, kā arī lieliskas un patērētājam draudzīgas tirdzniecības vides nodrošināšanu.

Latvijas Tirgotāju asociācija ir viena no senākajām Latvijas tirgotājus vienojošajām nevalstiskajām organizācijām, kuras mērķis ir pārstāvet un aizstāvēt nacionālo tirgotāju intereses. Šogad LTA svin savu 100 gadu jubileju.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: ELVI, Laila Vārtukapteine, Latvijas Tirgotāju asociācija, Pārtikas tirdzniecības apvienība

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats