11. maijs, Sestdiena
Vārda dienas: Karmena, Manfreds, Milda
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Bislans Abdulmuslimovs palielinājis dalību uzņēmumā AB Holding līdz 100%
Bislans Abdulmuslimovs palielinājis dalību uzņēmumā AB Holding līdz 100%
Autors: Zane Grodiņa/ BIZNESS.LV / 5. februāris 2013, 11:00
Uzņēmējs Bislans Abdulmuslimovs palielinājis dalību savā vadītajā uzņēmumā "AB Holding" līdz 100%, liecina 31.01.2013. informācija datubāzē "Lursoft". Līdz šim Abdulmuslimovam piederēja 33,4% holdinga kapitāldaļu.


„AB Holding” pārtikas ražošanas un pārstrādes uzņēmumi eksportē zivju un gaļas produkciju uz 37 pasaules valstīm, 2012.gadā to apgrozījums pārsniedzis 50 miljonu latu. „Rēzeknes gaļas kombināta” produkcijas pārdošanas apjoms naudā mazumtirdzniecības cenās (ar PVN) Latvijas teritorijā par 2012.gadu sasniedzis 30,1 miljonus latu.

Kā atzīmē Bislans Abdulmuslimovs, uzņēmumā tika veiktas strukturālas izmaiņas, lai efektīvāk pārvaldītu holdinguzņēmuma pamatbiznesu - pārtikas ražošanu un pārstrādi. „Mēs ļoti augstu vērtējam 2012.gadā Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK), Valsts kancelejas, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) piešķirto Efektīvas pārvaldības gada balvu un žurnāla «Forbes» TOP5 pirktāko zīmolu novērtējumu Rēzeknes Gaļas kombinātam, kas dod mums spēku un pārliecību virzīties tālāk.”

Veidojot 30 pirktāko zīmolu reitingu, žurnāls «Forbes» balstījies uz tirgus izpētes kompāniju «Nielsen» un «Euromonitor» datiem, uzņēmumu atskaitēm, Valsts ieņēmumu dienesta akcizēto preču informāciju un vairāk nekā 100 intervijām ar uzņēmējiem.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: AB Holding, Bislans Abdulmuslimovs

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats