06. maijs, Pirmdiena
Vārda dienas: Didzis, Gaidis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Latvijas Pasts piedāvā nosūtīt īstu vēstuli, neizejot no mājas
Latvijas Pasts piedāvā nosūtīt īstu vēstuli, neizejot no mājas
Autors: Jānis Lācis / BIZNESS.LV / 3. aprīlis 2012, 16:38
Latvijas Pasts sadarbībā ar portālu Pastnieki.lv sāk piedāvāt jaunu pakalpojumu t.s. hibrīdpasta segmentā: tagad, izmantojot Latvijas Pasta mājas lapā www.pasts.lv piedāvāto iespēju, jebkurš klients var nosūtīt reālu vēstuli pa pastu, neizejot no mājas – vien elektroniski nosūtot adresātam paredzētās korespondences saturu.


Tas tiks izdrukāts, ievietots aploksnē un piegādāts adresātam. Šādā veidā iespējams nosūtīt vienkāršas vēstules Latvijas teritorijā.

Hibrīdpasts ir īpaši ērts pasta pakalpojumu veids tiem klientiem, kas ikdienā daudz laika pavada pie datora un ir pārāk aizņemti, lai dotos uz pasta nodaļu, iegādātos aploksnes un pastmarkas un nodotu nosūtīšanai vēstules. Šīs problēmas risinājumu tagad piedāvā Latvijas Pasts sadarbībā ar Pastnieki.lv, no savas puses nodrošinot vēstules un aploksnes izdruku, fotogrāfiju pievienošanu sūtījumam, sūtījuma apmaksu ar pastmarkām un nogādāšanu adresātam. Klientam interneta mājas lapas www.pasts.lv sadaļā Hibrīdpasts vien jānorāda koresondences sūtītāja un saņēmēja vārds un adrese, jāieraksta vēlamais vēstules teksts, jāpievieno nepieciešamie pielikumi – piemēram, fotogrāfijas vai citi dokumenti, un vēstule jau fiziskā formātā tiks nosūtīta adresātam. 

Šādā veidā iespējams nosūtīt vienkāršās vēstules Latvijas teritorijā. Hibrīdpasta pakalpojuma cena ir 1 Ls, un par šo summu iespējams nosūtīt vienu A4 lapu vai fotogrāfiju. Papildu lapa, fotogrāfija vai sūtīšanas datuma maiņa maksās 0,25 Ls. Pakalpojuma apmaksa ir bezskaidras naudas norēķins ar mobilā tālruņa īsziņu.

Vēstule tiek iesniegta nosūtīšanai Latvijas Pasta nodaļā 24 stundu laikā no pakalpojuma apmaksas brīža, izņemot brīvdienas un svētku dienas, kad vēstules iesniedz pirmajā Latvijas Pasta darba dienā pēc attiecīgās brīvdienas.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: hibrīdpasts, Latvijas Pasts

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats