17. maijs, Piektdiena
Vārda dienas: Dailis, Herberts, Umberts
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » „Rīgas meži” uzsāk „Rīgas dārzu un parku” pārņemšanu
„Rīgas meži” uzsāk „Rīgas dārzu un parku” pārņemšanu
Autors: BNA / 23. februāris 2012, 17:36
Trešdien, 22. februārī, likvidējamās pašvaldības aģentūras „Rīgas dārzi un parki” 132 darbinieki noslēguši darba līgumu ar pašvaldības SIA „Rīgas meži”, kas pārņem aģentūras funkcijas. Darba līgumos saglabāti visi iepriekšējie nosacījumi, kas saistās ar „Rīgas dārzu un parku” darbinieku tiesībām un pienākumiem.


Saskaņā ar Rīgas domes 2012. gada 17. janvāra lēmumiem aģentūra „Rīgas dārzi un parki” tiek likvidēta, un tās funkcijas tiek deleģētas SIA „Rīgas meži”. Tas tiek darīts, lai Rīgas dārzu un parku apsaimniekošanu padarītu efektīvāku, un plānots, ka šādā veidā varēs ietaupīt apmēram 0,5 miljonus latu. 

SIA „Rīgas meži” apsaimnieko pašvaldībai piederošos mežus vairāk nekā 56,7 tūkstošus hektāru platībā ārpus pilsētas robežām, īsteno vairākus ar kultūru, vēsturi un izglītību saistītus projektus – piemēram, ierīkojot Cenas tīreļa purva takas, izveidojot Ziemassvētku kauju piemiņas vietas, organizējot skolēnu zīmējumu konkursus u.tml. Kopš 2009. gada SIA „Rīgas meži” veiksmīgi pārvalda kultūras un atpūtas parku „Mežaparks” un apsaimnieko pašvaldībai piederošos mežus arī pilsētas administratīvajā teritorijā.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Rīgas dārzi un parki, Rīgas meži

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats