06. maijs, Pirmdiena
Vārda dienas: Didzis, Gaidis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Nomaina "Latvijas Pasta" valdi
Nomaina "Latvijas Pasta" valdi
Autors: NRA.lv / 20. janvāris 2012, 17:57
Lai nodrošinātu efektīvāku VAS "Latvijas Pasts" (LP) darbību un biznesa plānā noteikto mērķu sasniegšanu, piektdien, 20. janvārī, Satiksmes ministrija ir pieņēmusi lēmumu par uzņēmuma valdes maiņu.


No amatiem tika atsaukts LP valdes priekšsēdētājs Aigars Vītols un valdes locekļi Ilze Aleksandroviča, Ivo Lecis un Andrejs Vīcups.

Par uzņēmuma jauno valdes priekšsēdētāju iecelts ilggadējais LP darbinieks Māris Kleinbergs, kuram ir plaša pieredze pasta, kā arī transporta un loģistikas jomās, raksta NRA.lv.

LP norēķinu sistēmas un finanšu pakalpojumu attīstīšanas un pilnveidošanas nolūkā par valdes locekli apstiprināts Egons Strazdiņš. Viņam ir ilggadēja pieredze banku pakalpojumu attīstīšanā, tostarp finanšu produktu pārdošanā.

Trešā valdes locekļa amatā apstiprināts Arnis Salnājs, kas strādājis dažādos augsta līmeņa juridiskajos birojos, tostarp Sorainen. Gūta arī pieredze banku sektorā, tai skaitā maksājumu karšu pakalpojumu attīstīšanā. A.Salnājs apgūst Būvniecības tiesību un strīdu risināšanu maģistrantūrā Londonas universitātē (Kings College London).


Diskusija par rakstu (0) , Latvijas Pasts

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats