07. maijs, Otrdiena
Vārda dienas: Henriete, Henrijs, Jete
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Izlaupītie sūtījumi, kas šokēja Latvijas Pasta darbiniekus, nosūtīti «Royal Mail»
Izlaupītie sūtījumi, kas šokēja Latvijas Pasta darbiniekus, nosūtīti «Royal Mail»
Autors: Apollo.lv / 3. janvāris 2012, 17:09
Izdemolētos un izlaupītos pasta maisus, kas pagājušā gada izskaņā šokēja Latvijas Pasta darbiniekus, uzņēmums nosūtījis atpakaļ pasta operatoram «Royal Mail», portālu «Apollo» informēja VAS «Latvijas Pasts» Ārējo komunikāciju vadītāja Gundega Vārpa.


Vārpa informēja, ka izdemolētos un izlaupītos pasta maisus ar vairākiem simtiem sīkpaku sūtījumu, kas Latvijas Pastā no Lielbritānijas tika saņemti īsi pirms Jaunā gada un kam nezināmu vandaļu nodarīto bojājumu rezultātā nebija iespējams noteikt ne adresātu, ne arī identificēt to saturu, Latvijas Pasts nogādājis atpakaļ attiecīgajam pasta operatoram – «Royal Mail».

Uzņēmumam nosūtīti arī pārbaudes paziņojumi, kuros detalizēti fiksēti fakti par minētā sūtījumu apjoma saņemšanu bojātā veidā.

«Ņemot vērā faktu, ka minēto pasta maisu iepakojums nebija bojāts un tie bija aizzīmogoti atbilstoši «Royal Mail «ierasti lietotajam marķējumam, Latvijas Pasts aicina Lielbritānijas pasta iestādi mainīt adresātiem Latvijā nogādājamo sūtījumu virzīšanas plānus un pastiprināt attiecīgos drošības pasākumus, lai izslēgtu sūtījumu apzagšanas un sabojāšanas risku visos pārkraušanas posmos un minimizētu to kavēšanos,» pastāstīja Vārpa.

Viņa norādīja, ka Latvijas Pasts aicina visus potenciālos reģistrētu sūtījumu saņēmējus no Lielbritānijas, kuri sūtījumus līdz šim nav saņēmuši, ar oficiālo pieprasījumu vērsties Latvijas Pastā vai pārbaudīt sūtījuma šībrīža statusu Latvijas Pasta interneta mājas lapā.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Gundega Vārpa, Latvijas Pasts, Royal Mail

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats