Deniss Sazonovs
apdrošināšana
Pievienots 2014 gada 13. janvārī | 0 komentāri
Bez tehnoloģijām un to ieviešanas dažādos procesos nav iedomājama mūsdienu pasaules attīstība. To zina un izjūt ne tikai uzņēmumi ražošanas nozarēs, bet arī ikviens bizness, kam pamatā ir informācijas apkopošana, apstrāde, klientu apkalpošana un pārdošana. Pēdējos gados arvien vairāk novērojama tehnoloģiju ienākšana klientu apkalpošanas un dažādās pakalpojumu sniegšanas jomās, dažos gadījumos pilnībā aizstājot ierasto cilvēcisko kontaktu. Bieži vien darbības efektivizēšana jeb optimizācija ir saistīta tieši ar tehnoloģiju ieviešanu uzņēmuma procesos. Tas nereti nozīmē arī atteikšanos no cilvēka klātbūtnes vai būtisku tās samazināšanu, jo kļuvusi lieka – visu paveic tehnoloģijas jeb dators.
Pievienots 2011 gada 14. aprīlī | 1 komentārs
Pieļauju, ikviens no mums kaut reizi pie sevis nodomājis, cik ļoti paveicies ir attīstīto Eiropas valstu pensionāriem – viņiem ir labas pensijas, viņi var atļauties ceļot un valsts par viņiem rūpējas. Tiesa, tikai retais no mums izprot, ka patiesībā tas ir pašu pensionāru nopelns, kamēr viņi bija darbspējīgā vecumā. Valsts nopelns drīzāk ir tas, ka sabiedrībā ir izdevies izkopt tālredzīgu domāšanu, kas paredz šodien veikt investīcijas nākotnei.
Pievienots 2011 gada 11. februārī | 0 komentāri
Veselības aprūpes sistēma mūsu valstī ilgstoši ir viens no visvairāk apspriestajiem tematiem, un reti kurš par to nav izteicis viedokli – gan par nepietiekamo finansējumu, slimnīcu skaitu un uzņemamo pacientu limitu tajās, gan valsti pametušajiem nozares speciālistiem, gan garajām rindām un medicīnas pakalpojumu nepieejamību un nepārskatāmību. Diemžēl visbiežāk viss arī paliek sarunu līmenī. 
Pievienots 2010 gada 17. novembrī | 0 komentāri
Vidējā dzīves ilguma palielināšanās, veco cilvēku skaita būtisks proporcionāls pieaugums pret darbspējīgo cilvēku skaitu, dzimstības samazināšanās un sabiedrības novecošanās kopumā1 ir kļuvusi par pastāvīgu, sistemātisku tendenci kā Latvijā, tā globālā mērogā. Pasaulē to dēvē par „ilgmūžības risku” (Longevity Risk)
Par autoru
AAS ERGO valdes loceklis Baltijā
Reklāma