28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Ziņas pasaulē » Krievija neplāno aizliegt lidojumus uz citām valstīm
Krievija neplāno aizliegt lidojumus uz citām valstīm
Autors: BNA / 19. novembris 2015, 10:42
Krievijas lēmums apturēt visus tiešos lidojumus no Ēģiptes aviosabiedrībām līdz nākamajām gadam devis pamatu šaubām par citu valsts lidsabiedrību nākotni Krievijas robežās. Taču kā norāda Krievijas transporta ministrs Maksims Sokolovs, Krievijas Satiksmes ministrija neapsver aizliegt lidojumus uz citām valstīm.


"Krievijas Satiksmes ministrija neizskata iespējas aizliegt lidojumus uz citām valstīm, izņemot Ēģipti," norāda Sokolovs.

"Mēs negrasāmies pārskatīt šo jautājumu," sacīja Sokolovs, liekot noprast, ka lidojumi uz Ēģipti tik drīz nevarētu atsākties.

Jau vēstīts, ka Krievijas prezidents Vladimirs Putins parakstījis dekrētu, kas nosaka pagaidu aizliegumu pasažieru lidojumiem no Krievijas uz Ēģipti. Prezidenta lēmums saistīts ar lidmašīnas “Kogalimavia” katastrofu, kurā dzīvību zaudēja 224 pasažieri, no kuriem lielākā daļa bija Krievijas tūristi.

Vēlāk Krievija nāca klajā ar paziņojumu, ka aptur visus tiešos lidojumus no Ēģiptes aviosabiedrībām līdz nākamajām gadam.

Kā zināms, 23 minūtes pēc pacelšanās no Šarm eš Šeihas Sīnāja pussalā nogāzās Krievijas aviolaineris un katastrofā gāja bojā 224 cilvēki. Krievija nākusi klajā ar paziņojumu, ka 31.oktobrī Sīnāja pussalā, Ēģiptē, notikusī aviokatastrofa bija terorakts.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Ēģipte, Krievija, lidojumi

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats