28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Ziņas pasaulē » Krievija nosaka importa aizliegumu Polijas zivju produktiem
Krievija nosaka importa aizliegumu Polijas zivju produktiem
Autors: BNA / 13. augusts 2015, 13:02
Krievijas veterinārais un fitosanitārais dienests “Rosseļhoznadzor” noteicis importa aizliegumu brētliņu konserviem no Polijas, liecina dienesta paziņojums.


“Sākot no šī gada 14. augusta “Rosseļhoznadzor” aptur Polijas zivju konservu importu uz Krievijas Federāciju,” rakstīts dienesta mājaslapā.

Attiecīgā informācija jau ir nosūta uz Federālās muitas dienestu un veterinārā un fitosanitārā dienesta departamentiem Krievijas reģionos.

Kā liecina informācija, atkārtotas pārbaudes zivju konservos liecina, ka Polijā ražotājā produkcijā konstatēts pārlieku liels benzopirēnu līmenis.

Tāpat zivju konservi neatbilst prasībām, kas attiecas uz etiķetes informāciju – tajās nepareizi norādīta uzturvērtība un enerģētiskā vērtība.

Polija nav pirmā valsts, kuras zivju produktiem noteikts importa aizliegums. Kā jau vēstīts, Krievijas federālais veterinārās un fitosanitārās uzraudzības dienests “Rosseļhoznadzor” no 4. jūnija oficiāli aizliedzis zivju un zivju produkciju, tai skaitā šprotu un brētliņu konservu, importu no Latvijas un Igaunijas.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: imports, Krievija, Polija, zivrūpniecība

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats