19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Ziņas pasaulē » Rumānijas prokuratūra arestē Krievijas naftas firmas “Lukoil” aktīvus
Rumānijas prokuratūra arestē Krievijas naftas firmas “Lukoil” aktīvus
Autors: BNA / 9. jūlijs 2015, 12:03
Rumānijas prokurori izmeklēšanas laikā uz aizdomu pamata konfiscēja Krievijas naftas firmas “Lukoil” aktīvus 2 miljardu eiro apmērā par naudas atmazgāšanu, paziņoja vietējā tiesa.


Pagājušā gada oktobrī Rumānijas prokurori, policijas un muitas inspektori iebruka un veica kratīšanu kompānijas “Petrotel Lukoil S.A.” rūpnīcā un birojos aizdomās par iespējamu nodokļu nemaksāšanu un naudas atmazgāšanu aptuveni 230 miljonu eiro vērtībā.

Tagad prokuratūra paziņoja, ka ir parādījušies jauni aizdomās turamie no “Petrotel Lukoil S.A.” – kompānijas vadītājs un vēl pieci biroja darbinieki, kurus apsūdz ļaunprātīgā uzņēmuma kredīta izmantošanā un naudas atmazgāšanā.

“Ir iesaldēti daži aktīvi, kas pieder “Lukoil Europe Holdings Bvatrium” Holandē apmēram 2 miljardu vērtībā,” vietējā ziņu aģentūra citē prokuratūru.

Maskava sākotnēji nav vēlējusies sniegt komentārus, taču pēc tam apstiprināja, ka Rumānijas prokurori veikuši kratīšanu “Petrotel” pārstrādes rūpnīcās un aizveduši dažus grāmatvedības dokumentus.Tāpat noskaidrots, ka šī rūpnīca tiek īslaicīgi slēgta.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Lukoil

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats