24. aprīlis, Trešdiena
Vārda dienas: Nameda, Visvaldis
Sākuma lapa » Ziņas pasaulē » Jūlijas Timošenko dzīvībai draud briesmas
Jūlijas Timošenko dzīvībai draud briesmas
Autors: Apollo.lv / 6. maijs 2014, 17:18
Ukrainas prezidenta amata kandidātes Jūlijas Timošenko dzīvībai draud briesmas, par to medijus informējusi politiķes preses sekretāre Marina Sorokina, ziņo «Lenta.ru».


Neraugoties uz draudiem viņas dzīvībai, Timošenko nav pārtraukusi savu darba vizīti Nikolajevas apgabalā, informēja politiķes preses sekretāre. Konkrētāka informācija par pastāvošajiem draudiem pagaidām nav zināma, taču Ukrainas Drošības dienests (UDD) par to jau informējis arī Ukrainas Amatpersonu apsardzes dienestu, kurš šobrīd ir atbildīgs arī par Timošenko drošību.

Augstākās Radas deputāts Sergejs Vlasenko, savukārt, atklāja medijiem, ka arī viņš saņēmis informāciju par draudiem Timošenko dzīvībai. Par to viņu informējis UDD vadītājs un Ukrainas iekšlietu ministrs. UDD uzskata, ka uzbrukums Timošenko varētu būt daļa no plāna izjaukt maija beigās paredzētās Ukrainas prezidenta vēlēšanas.

Sākot no aprīļa vidus apsargāti tiek arī vairāki citi prezidenta kandidāti. Pirms tam UDD paziņoja, ka aizdomās par slepkavības gatavošanu pret vienu no kandidātiem tikuši aizturēti divi Krievijas pilsoņi.

Ukrainas prezidenta ārkārtas vēlēšanas paredzētas 25.maijā, tajās uz valsts augstāko amatu kandidēs 20 cilvēki. Neraugoties uz nestabilo stāvokli valsts austrumos, Ukrainas varas iestādes ir cieši apņēmušās neļaut izjaukt prezidenta vēlēšanas.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Jūlija Timošenko, Ukraina

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats