20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Ziņas pasaulē » Britus pārņēmusi panika; iedzīvotāji iztukšo veikalu plauktus
Britus pārņēmusi panika; iedzīvotāji iztukšo veikalu plauktus
Autors: Apollo.lv / 18. janvāris 2013, 17:47
Lielbritānijas iedzīvotāji ir šokēti par biezo sniega kārtu, kas šorīt pārsteigusi vairākus valsts reģionus. Cilvēki panikā izpērk veikalus, lai sagatavotos ilgstošajam sniegputenim, ziņo «Daily Mail».


Vislielākā panika ir pārņēmusi Velsas apgabalu, kur cilvēki burtiski «iztīrījuši» visus veikalus, iegādājoties pārtikas rezerves solītā 40 stundu ilgā sniegputeņa dēļ. Vispirktākie produkti ir maize, piens un citas pirmās nepieciešamības preces.

«Tas bija īsts juceklis. Cilvēki grāba maizes kukuļus un steidzās pie kases aparātiem. Es paguvu paķert tikai divus mazus maizes kukuļus, tas bija viss, kas bija palicis pāri,» stāsta kāds aculiecinieks, kurš iepirkās «Tesco» veikalā Dienvidvelsā. Pārdevēji arī citviet valstī apgalvo, ka juceklis lielveikalos ir pat lielāks nekā Ziemassvētku laikā.

Aizvadītajā naktī visā valstī veiktas vairākas sagatavošanās operācijas, lai dzelzceļi un auto ceļi tiktu uzturēti braukšanas kārtībā. Lielbritānijas aviokompānijas aicina pirms došanās uz lidostu, pasažierus pārbaudīt, vai reiss nav atcelts. Cilvēki tiek brīdināti arī par slidenajām ietvēm un ceļiem, uz kuriem iespējams gūt nopietnas traumas. Aukstuma dēļ vairāki cilvēki ir guvuši nopietnus apsaldējumus.

Lielbritānijas meteoroloģijas dienests «Met Office» brīdina iedzīvotājus, ka lielākajā daļā valsts ir sagaidāma vismaz 10 centimetru bieza sniega kārta.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Briti, Lielbritānija, sniegs, Tesco

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats