19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Makroekonomika » Apspriež nepieciešamību starp Baltijas valstīm un Japānu slēgt nodokļu dubultās neaplikšanas konvenciju
Apspriež nepieciešamību starp Baltijas valstīm un Japānu slēgt nodokļu dubultās neaplikšanas konvenciju
Autors: BNA / 8. janvāris 2016, 12:38
Šodien Ministru prezidente Laimdota Straujuma ar Japānas vēstnieci Latvijā Mariko Fudzi (Mariko Fujii) apspriedusi nepieciešamību starp Baltijas valstīm un Japānu noslēgt nodokļu dubultās neaplikšanas konvenciju.


Pēc ministru prezidentes teiktā, perspektīvas Latvijas eksporta nozares, kas varētu turpināt ieinteresēt Japānu, ir transports un loģistika, kokapstrāde, informāciju tehnoloģijas, farmācija, dizains, mode un tūrisms. Tāpat viņa norādīja, ka Latvija arī priecāsies par Japānas investoru tālākiem ieguldījumiem dažādās jomās.

Ziņots arī, ka tikšanās laikā Straujuma pateicās Japānai par atbalstu Latvijai tās iestāšanās sarunu procesā Eiropas ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijā (OECD).

Tāpat premjerministre tikšanās laikā arī izteikusi prieku, ka pagājušajā gadā tūristu skaits no Japānas Latvijā ir pieaudzis par 73,6%.

Tika uzsvērta arī tirdzniecisko attiecību paplašināšanās, jo Latvijai ir pozitīva tirdzniecības bilance, un 2015.gada pirmajā pusē tirdzniecības apmērs pieauga par 13%.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Baltijas valstis, Japāna

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats