19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Makroekonomika » Rundāles pils restorāna saimniece saņem balvu – Sieviete Uzņēmēja 2008
Rundāles pils restorāna saimniece saņem balvu – Sieviete Uzņēmēja 2008
Autors: Anete Jansone, BIZNESS.LV / 21. oktobris 2008, 12:38
Šonedēļ Latvijas uzņēmēja Sanita Millere saņēma Eiropas sieviešu uzņēmējdarbības padomes (CEFEC) balvu – Sieviete Uzņēmēja 2008.

Rundāles pils restorāna saimniece, Sanita Millere, kas šogad kļuva par 20. Eiropas balvas laureāti ir pirmā sieviete uzņēmēja no Latvijas, karas darbošanās uzņēmējdarbībā ir saņēmusi augsto Eiropas novērtējumu.

CEFEC dibināta 1986.gadā Francijas tirdzniecības kameras aizbildniecībā ar mērķi izcelt sieviešu lomu dažādās profesijās mazos un vidējos uzņēmumos. Katru gadu CEFEC apbalvo sievietes uzņēmējas no visas Francijas, bet kopš 1988.gada Eiropas balvas (European Trophy ) tiek piešķirtas sievietēm uzņēmējām par īpašiem nopelniem uzņēmējdarbībā no visas Eiropas Savienības.

Eiropas balva man ir patīkams pārsteigums un vienlaicīgi liels gandarījums. Īpašs prieks par to, ka manu darbu ir tik augstu novērtējusi tieši nozīmīgākā uzņēmuma sadarbības partnere, Francija. Par to esmu pateicīga visiem Rundāles pils darbiniekiem, pateicoties kuru darbam viens no Latvijas izcilākajiem arhitektūras pieminekļiem ir kļuvis par izsmalcinātības un labas gaumes zīmolu.
Uzņēmēja Sanita Millere

Kopš 2007. gada San itas Milleres uzņēmums SIA „Pils A&S” sadarbojas ar franču vīna darītavu Gabriel Meffre, kurā pēc pasūtījuma tiek gatavots Rundāles speciālais baltais un sarkanais vīns. Uzņēmums ir ieguvis ekskluzīvas tiesības pārdot Perrier-Jouet un Mumm šampanieti.




Diskusija par rakstu (1)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats