20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Makroekonomika » Vienotība apstiprina kandidātu sarakstu Rīgas domes vēlēšanām
Vienotība apstiprina kandidātu sarakstu Rīgas domes vēlēšanām
Autors: www.apollo.lv / 19. marts 2013, 11:52
Partijas «Vienotība» valde apstiprinājusi deputātu kandidātu sarakstu 1.jūnijā gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām Rīgā.



Kā norāda partijas preses sekretāre Laila Timrota, saraksta līdere Rīgas domes vēlēšanās ir Sarmīte Ēlerte. Tāpat Rīgas domes (RD) vēlēšanās kandidēs «Vienotības» RD frakcijas priekšsēdētājs Olafs Pulks, partijas Rīgas programmas direktors Pēteris Viņķelis un Latvijas Automoto biedrības prezidents Juris Zvirbulis.

«Vienotības» kandidātu vidū ir arī Ministru prezidenta padomnieks kultūras un politikas plānošanas jautājumos Ints Dālderis, RD deputāti Baiba Brigmane un Ēriks Škapars, Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas docents, RD deputāts Elmārs Vēbers, |partijas Rīgas nodaļas valdes loceklis, RD deputāts Valdis Gavars, nekustamo īpašumu pārvaldnieks, RD deputāts Juris Viņķelis, kā arī ārsts, bērnu ķirurgs, RD deputāts, profesors Aigars Pētersons, Pasaules Dabas Fonda valdes priekšsēdētājs Uģis Rotbergs un citi.

Paužot savu redzējumu par Rīgas attīstību, «Vienotības» Rīgas vēlēšanu saraksta kandidāti uzsver, ka Rīga nav Maskavas tradīciju atbalss. Rīgas uzdevums ir tiekties uz Ziemeļeiropas dzīves kvalitāti, jo tieši tur atrodas pasaules izglītotākie, laimīgākie, turīgākie, taisnīgākie un radošākie cilvēki pasaulē.

«Rīgai jākļūst par pilsētu, kurā šodienas vajadzības samēro ar iespējām un neatstāj parādu nastu nākamajām paaudzēm. Rīgai jākļūst par pilsētu, kur laba izglītība visa mūža garumā ir galvenais ceļš uz attīstību, pārticību, un kur Izaugsme dod iespēju strādāt labi atalgotu un interesantu darbu visiem, kuri grib un ir gatavi mācīties un strādāt. Rīgā ir jānodrošina vienādas iespējas ikvienam, neatkarīgi no rocības, atbalstu nodrošinot tieši tiem, kam tas vajadzīgs visvairāk,» pauž Ēlerte.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: kandidāti, pašvaldību vēlēšanas, Sarmīte Ēlerte, Vienotība

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats