23. aprīlis, Otrdiena
Vārda dienas: Georgs, Jurģis, Juris
Sākuma lapa » Makroekonomika » Brigmanis: Pašreizējo koalīciju tur kopā briesmīgs naids un bailes no Lemberga
Brigmanis: Pašreizējo koalīciju tur kopā briesmīgs naids un bailes no Lemberga
Autors: www.apollo.lv / 19. marts 2013, 10:29
Pašreizējo koalīciju tur kopā briesmīgs naids un bailes no Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga («Latvijai un Ventspilij»), uzskata Zaļo un zemnieku savienības Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis.


Intervijā laikrakstam «Latvijas Avīze viņš skaidro:  «Pirmkārt, protams, Reformu partijai, kurai tas ir palicis kā pēdējais bastions, taču arī dažiem «Vienotības» pārstāvjiem, kuriem saglabājies aizvainojums. Lai gan esmu kuluāros runājis ar «Vienotības» cilvēkiem un prasījis: kā tad bija – vai iepriekšējās Saeimas laikā, kad mēs strādājām vienā koalīcijā, vai tiešām tā Lemberga ietekme bija tik liela? Viņi saka: lai kā bija, taču zinājām, kas gaidāms. Tagad nekādas skaidrības. Viss ir tik šķidri,»  saka Brigmanis.

Brigmanis norādījis, ka Lembergs uz ZZS sanāksmēm nenākot.

«Viņš dzīvo savu dzīvi – cīnās par taisnību tiesā, gatavojas pašvaldību vēlēšanām. Protams, ik pa laikam mēs sazvanāmies, uzzinu viņa viedokli. Vai šis viedoklis ZZS ir saistošs? Domāju, ka ne. Ja tas ir argumentēts un pareizs, mēs to ņemam vērā. Piemēram, par eiro mums viedoklis sakrita. Arī es uzskatu, ka eiro ieviešana pašlaik ir pārsteidzīga,» tā Brigmanis.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Aivars Lembergs, Augusts Brigmanis, koalīcija

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats