25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Makroekonomika » Dombrovskis pārsteigts par amerikāņu filmiņu par Latviju
Dombrovskis pārsteigts par amerikāņu filmiņu par Latviju
Autors: Apollo.lv / 15. jūnijs 2012, 17:31
Premjers Valdis Dombrovskis (V) ir pārsteigts par amerikāņu laikraksta «San Francisko Chronicle» vietnē publicēto multfilmu, kurā izsmiets Latvijas «veiksmes stāsts».


To premjers pavēstīja intervijā Latvijas Radio.

«Jāsaka, ka mani zināmā mērā pārsteidz, es pat nezinu - pozitīvi vai negatīvi-, cik liela interese pašlaik pievērsta Latvijai,» sacīja premjers.

Viņš uzskata, ka lielā mērā tas saistīts ar Starptautiskā Valūtas fonda (SVF) rīkoto konferenci un SVF izpilddirektores Kristīnes Lagardas vizīti Latvijā.

«Līdz ar to vairākiem redzamiem ekonomistiem, kas savulaik apgalvoja, ka Latvija nekādā gadījumā nespēs pārvarēt krīzi, ka Latvija ir nākamā Argentīna un devalvācija ir neizbēgama, pašlaik ir aptrūkušies argumenti. Latvija krīzi ir pārvarējusi, atgriezusies pie izaugsmes, pie straujākās izaugsmes Eiropas Savienībā. Tajā pašā laikā tās valstis, kas mēģina sekot [ekonomistu Paula] Krūgmana- [Marka] Vaisbrota metodēm, grimst aizvien dziļāk recesijā. Kad aptrūkstas argumeti, parādās multenītes vai kas tamlīdzīgs,» uzskata Dombrovskis.

Jau ziņots, ka amerikāņu laikraksta «San Francisko Chronicle» vietnē publicētā multfilmā izsmiets Latvijas «veiksmes stāsts».


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Latvijas veiksmes stāsts, San Francisko Chronicle, SVF, Valdis Dombrovskis

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats