19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Makroekonomika » Sudraba par nopietnāko publisko uzbrukumu valsts kontrolieres amatā
Sudraba par nopietnāko publisko uzbrukumu valsts kontrolieres amatā
Autors: Apollo.lv / 12. aprīlis 2012, 16:50
Bijušā satiksmes ministra Aināra Šlesera publiskie apvainojumi valsts kontrolierei Ingunai Sudrabai bijuši visnopietnākie viņas ieņemamā amata laikā.


Par to Sudraba pastāstīja intervijā radio «Baltkom 93,9».

«Satiksmes ministra Šlesera solis, mani publiski apvainojot, uz ko es atbildēju, viņu iesūdzot tiesā, pierādīja, ka esmu godīgs cilvēks, kurš neizmanto valsts naudu savtīgos nolūkos. Tas bija lielākais publiskais uzbrukums man [valsts kontrolieres amatā],» teica Sudraba.

Viņa norādīja, ka Šleseram tomēr pietrūcis drosmes viņai publiski atvainoties, raksta Apollo.lv.

«Tiesa lēma, ka Šleseram man jāatvainojas un jāsamaksā man par morālo kaitējumu. Viņam nepietika dūšas publiski pašam atvainoties televīzijā, ekrānā parādījās tikai viņa rakstīts teksts ar atvainošanos,» atceras Sudraba un secina «Ir vīrieši, kuriem pietiek drosmes apvainot, taču tās nepietiek, lai atvainotos.»

Jau ziņots, ka Rīgas apgabaltiesa uzlika Šleseram par pienākumu atsaukt LTV1 raidījumā «Panorāma» 2007.gada 10.oktobrī teikto: «..Sudrabas kundze šajā gadījumā izmanto valsts resursus kādām privātām vajadzībām, jo likumā skaidri pateikts, ar ko jānodarbojas Valsts kontrolei. Un šeit mēs redzam to, ka šī informācija netiek vākta tam, lai tiktu pildīts likums Šī informācija tiek vākta pavisam citiem mērķiem. Un īpašnieki, kam pieder zeme pierobežā, ir ļoti labi Sudrabas kundzes draugi..» Tāpat tiesa lika Šleseram atvainoties Sudrabai par viņas goda un cieņas aizskārumu, kas pārraidāms LTV raidījumā «Panorāma».

LTV tika uzdots izplatīt Šlesera sniegto nepatieso ziņu atsaukumu un atvainošanos raidījumā «Panorāma». Tiesa arī noteica, ka Šleseram jāmaksā Sudrabai 5000 latu kompensācija par morālo kaitējumu.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Ainaras Šlesers, Inguna Sudraba, Panorāma

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats